KYS SCLEROSE FARVEL - historien om min elskede mor.

Giv bidrag
Oprettet Af:
Nina Kathrine Andreasen
Samler ind til:
KYS SCLEROSE FARVEL 2017

KYS SCLEROSE FARVEL - historien om min elskede mor.

"Jeg husker det tydeligt! Jeg var 16 år, lige hjemvendt fra studietur og uvidende om hvad der foregik derhjemme.

Jeg ser min far komme gående hen imod mig, med min lillesøster i hånden og jeg kunne tyde på deres kropssprog og ansigtsudtryk, at der er noget, som ikke var, som det skulle være. Min søster kom hen til mig, og gav mig et stort knus, medens min far gik lige forbi mig. Han skulle åbenbart lige udveksle et par ord med min lærer. Jeg fornemmede også denne gang at noget var helt galt. Samtalen så ud til at være af så alvorlig karakter, at det gjorde mig urolig. Det kunne ikke gå hurtigt nok med at komme hjem, så jeg kunne få svar på mine bekymringer.
Vi kom ind i bilen, og min far tog min hånd. Han fortalte mig med sørgmodig stemme, at min mor havde haft en ansigtslammelse søndagen forinden og var derfor gået til lægen om mandagen, hvor han havde valgt at akutindlæggelse hende. Lægerne mente, at ud fra symptomerne og CT-scanningen, at det havde været en lille blodprop. Næste dag var meldingen dog noget anderledes. Mine forældre kørte på et privathospital, og der kunne man hurtigt konstatere, at der var adskillige pletter i hjernen, som mere kunne tyde på, at det var sclerose.
Det kom som et stort chok for mig. Alle spørgsmålene og spekulationerne begyndte øjeblikkeligt at trænge sig på: Hvorfor var det lige min mor, som blev ramt? Hvad var det for en sygdom? OG ikke mindst, det store spørgsmål: Ville hun langsomt blive svagere og svagere og dø fra os? Jeg var skrækslagen og kunne ikke tænke klart. Alt andet var pludselig ligegyldigt. Det kunne ikke gå hurtigt nok med at komme hjem til min mor.
Vi drejede op af vejen til vores hus, og min mor stod i indkørslen for at tage imod mig. Jeg glemmer aldrig den følelse jeg havde. Jeg har aldrig følt mig så lille og hjælpeløs, da jeg kastede mig i hendes arme. Hun var jo min mor, hos hvem jeg altid havde kunnet finde trøst og tryghed. Hun var jo det dyrebareste og frygten for, hvad der skulle ske med hende var utrolig foruroligende.
Da vi stod der og omfavnede hinanden trængte spørgsmålet sig på, om hvor vidt min mor kunne dø af sygdommen, men selvom min mor var den, som jeg var aller-tættest med, havde jeg svært ved, at stille hende spørgsmålet. Måske i angsten for svaret. Min mor kom mig dog i forkøbet og forsikrede mig om, at det ikke var livstruende. Jeg blev med ét lettet og glad og havde en følelse af at faren nu var drevet over..... "

Den dag idag har min mor det godt. Hun døjer heldigvis ikke med så mange gener, udover træthed og tager "kun" medicin en gang ugentligt.
Jeg er taknemlig for at der nu er kommet så meget fokus på sygdommen. Jeg har en mor som jeg elsker rigtig højt, og et bidrag på små 50kr er ingenting for mig. Tænk over hvis der var en af dine kære som blev ramt??
Giv bidrag

6.250 kr.
Indsamlet

125% 5.000 kr.

11
Donationer

0
Dage tilbage

Seneste aktivitet

 • Elly Andreasen Elly Andreasen gav 250 kr.

 • Jan Jakobsen Jan Jakobsen gav 1.750 kr.

  Ja i har sku verdens dejligste mor Nina og jeg har verdens dejligste kæreste, meget meget flot initiativ Nina.

  Nina Kathrine Andreasen Nina Kathrine Andreasen: ❤️
 • Maria Fjord Knudsen Maria Fjord Knudsen gav 300 kr.

  Sammen er vi stærkere. For din kære mor ❤️

  Nina Kathrine Andreasen Nina Kathrine Andreasen: ❤️
 • Julie Bech Hansen Julie Bech Hansen gav 250 kr.

  ❤️

  Nina Kathrine Andreasen Nina Kathrine Andreasen: Sødeste Julie altså
 • Gerda og Herly (Ninas mormor & morfar) Jørgensen Gerda og Herly (Ninas mormor & morfar) Jørgensen gav 500 kr.

  Rigtigt fint initiativ kære Nina❤️

 • Tommy Andreasen Tommy Andreasen gav 1.000 kr.

  Kære skat, du har verdens bedste mor..ingen tvivl om det..LOVS DAD

 • Kasper Hansen Kasper Hansen gav 500 kr.

  Fordi jeg har verdens bedste svigermuts ❤️

 • Nete Andreasen Nete Andreasen gav 500 kr.

  Fordi vi deler verdens bedste og sejeste mor 💪🏼♥️

 • Charlotte Nielsen Charlotte Nielsen gav 200 kr.

  Nina Kathrine Andreasen Nina Kathrine Andreasen: ❤️
 • Line Lodberg Line Lodberg gav 500 kr.

  Nina Kathrine Andreasen Nina Kathrine Andreasen: Du er en stjerne!
 • Nina kathrine Andreasen Nina kathrine Andreasen gav 500 kr.