Oprettet Af:
Maijkenn Paprika Skovbo
Samler ind til:
KYS SCLEROSE FARVEL 2017
I 2012 fik min ældste datter Nanna, diagnosen multipel sclerose. Hun var på dette tidpunkt en ung kvinde på 23 år, livet lå for hendes fødder, og verden var et dejligt sted for hende at være. Nanna valgte, måske rationelt nok for en 23 årig, ikke at forholde sig synderligt til sygdommen. Hun kunne jo ikke rigtig mærke den, og de symptomer hun havde var til at leve med. Hendes mor, derimod (mig) gik fuldstændig i opløsning! Jeg blev SÅ bange! Bange for hvad der ville blive af min datter, hvordan sygdommen ville udvikle sig, og hvilke handikap hun evt. ville komme til at leve med, indtil den dag, som ville være alt, alt for tidligt, at hun skulle tages fra mig, at hun ikke ville være her mere. Jeg gik helt i sort!
Hver gang jeg så min datter, begyndte jeg at græde. Jeg kunne slet ikke styre mine følelser, lige indtil den dag, hvor Nanna sagde at hun ikke kunne være i en relation med mig hvis jeg konstant skulle ligne en hvis datter havde fået en dødsdom, når hun selv kæmpede med at forstå og forholde sig til sygdommen! Denne samtale satte tingene på plads for mig, og jeg har VIRKELIG været dygtig til at “bære” sorgen i mig selv siden.
I dag 7 år senere taler vi fornuftigt om sclerose, og er hinandens støtte i de svære perioder.
Nanna har måtte sadle om arbejdsmæssigt, og er nu ved at uddanne sig til bygningskonstruktør, hvor der er mulighed for stillesiddende arbejde, når/hvis behovet opstår. Sidste år fik Nanna og hendes mand to tvillingedrenge, som nok bliver de eneste børn de får. Men at se kærligheden og glæden over at være blevet mor til sådan et par drenge, er indtil videre den største gave, som giver hende SÅ meget mod og viljestyrke og ikke mindst troen på at : det skal nok gå, på trods af de udfordringer hun har nu, og dem der venter.
Jeg samler ind til at vi alle sammen kysser sclerose farvel, og pengene vil blive brugt i forskning af sclerose.
Intet bidrag er for lille i kampen for at kysse sclerose farvel

Giv bidrag

1.850 kr.
Indsamlet

62% 3.000 kr.

8
Donationer

0
Dage tilbage

Seneste aktivitet

 • Tina Juhl Bødker Tina Juhl Bødker gav 100 kr.

 • Chalotte Zeberg Chalotte Zeberg gav 250 kr.

 • Louise Jørgensen Louise Jørgensen gav 250 kr.

  For Nannas skyld - en super sej pige med ben i næsen, der har haft rigeligt at kæmpe med i sit liv, og som absolut ikke har fortjent at blive syg (det er der ingen, der har).

 • Lene Christensen Lene Christensen gav 250 kr.

 • Ole Hedensted Ole Hedensted gav 250 kr.

 • Kevin Jørgensen Kevin Jørgensen gav 250 kr.

 • Karen Ildved Karen Ildved gav 250 kr.

 • Maijkenn Paprika Skovbo Maijkenn Paprika Skovbo gav 250 kr.