Lars bo's indsamling for en verden uden sclerose

MS Bike 2021
MS Bike 2021

Lars bo's indsamling for en verden uden sclerose

Sidste weekend i August kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 28. august i Skagen. I løbet af søndag den 29. august vil jeg og mit team ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Deltagelsen til løbet er gratis, til gengæld vil jeg og alle andre deltagere forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose og dermed med til at forbedre tilværelsen for de 17.200 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

Lars bo Rasmussen gav 250 kr.

• Karen Klinge Karen Klinge gav 100 kr.

Lars bo Rasmussen Lars bo Rasmussen: Tusind tak Karen🤝🤝🍀🍀
  • Mogens  Rasmussen Mogens Rasmussen gav 100 kr.

Håber meget at det kan gavne. Godt initiativ.

Lars bo Rasmussen Lars bo Rasmussen: Hej Mogens
    tusind tak for dit bidrag og alt gavner, selv en tanke🤝🤝
  • Margret Jensen Margret Jensen gav 100 kr.

Støtter gerne sådan et godt formål.

Lars bo Rasmussen Lars bo Rasmussen: Hej Margret
    hvor er jeg glad for dit bidrag, mange tak på vegne af mig selv og foreningen🤝🤝
  • Hanne Manson Hanne Manson gav 100 kr.

Lars bo Rasmussen Lars bo Rasmussen: Hej Hanne
    mange mange tusind tak🤝🍀🍀
  • Hanne Rohwedder Hanne Rohwedder gav 100 kr.

God sag

Lars bo Rasmussen Lars bo Rasmussen: Møjn Hanne

Tusind tak for at du synes det er en god sag at gøre noget for, og stor tak for dit bidrag😇🤝🤝🤝🤝🌞🌞🌞
  • Claus Rasmussen Claus Rasmussen gav 500 kr.

Det giver sådan en dejlig ro på Ryes Møllevej - når Lars Bo er ude på cyklen - og så kender jeg et Smukt menneske, der lider af sygdommen.

Lars bo Rasmussen Lars bo Rasmussen: Tusind tak Claus for donation og deling, til fordel for den du kender og for hele området🌞🌞🌞🌞🤝🤝🤝🤝

• Majbritt Sommer Majbritt Sommer gav 100 kr.

Fordi det kan gøre en forskel🌸

Lars bo Rasmussen Lars bo Rasmussen: 🍀🍀🥰🥰tusind tak Majbritt, og det kan det🌞
  • Erik & Britta  Müller & Hoffbeck Erik & Britta Müller & Hoffbeck gav 200 kr.

God tur! Og dejligt med alt det, du gør i gode sags tjenester ♥️

Lars bo Rasmussen Lars bo Rasmussen: Kære Erik og Britts tusind tak for donationen og ordene🤝🤝🌞
  • Lars bo Rasmussen Lars bo Rasmussen gav 250 kr.

Fordi jeg gerne vil donore og med aktiviteten gøre opmærksom på lidelsen og det gode arbejde der gøres

• Jesper Petersen Jesper Petersen gav 250 kr.

Godt initiativ. Det vil jeg gerne støtte

Lars bo Rasmussen Lars bo Rasmussen: Hvor er det dejligt Jesper, tusind tak på vegne af dem som lever med det🏆🤝🤝