Lars bo's indsamling for en verden uden sclerose

MS Bike 2021
MS Bike 2021

Lars bo's indsamling for en verden uden sclerose

Sidste weekend i August kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 28. august i Skagen. I løbet af søndag den 29. august vil jeg og mit team ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Deltagelsen til løbet er gratis, til gengæld vil jeg og alle andre deltagere forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose og dermed med til at forbedre tilværelsen for de 17.200 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

500 kr.

• Lars bo Rasmussen Lars bo Rasmussen gav 250 kr.

Fordi jeg gerne vil donore og med aktiviteten gøre opmærksom på lidelsen og det gode arbejde der gøres

• Jesper Petersen Jesper Petersen gav 250 kr.

Godt initiativ. Det vil jeg gerne støtte

Lars bo Rasmussen Lars bo Rasmussen: Hvor er det dejligt Jesper, tusind tak på vegne af dem som lever med det🏆🤝🤝