lars brandt
Mette’s Team Støttehjul
Første weekend i September kører MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultracykelløb fra Skagen til Skagen.

En kæmpe sportslig udfordring og en vild tur på mere end 700 km uden stop. Alt sammen for at øge kendskabet og indsamle penge til forskning i sclerose, med et fælles mål - verden uden sclerose.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 5. september i Skagen. I løbet af søndag den 6. september jeg og og teamet ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Derfor vil jeg blive utrolig glad, hvis du vil bakke mig og Scleroseforeningen op i kampen for en verden uden sclerose – hvert et bidrag gør en mærkbar forskel. '

• Team Støttehjul Team Støttehjul Donerede 5.000 kr.

God tur Lars :)