Lars Fly
TEAM FLY
Første weekend i September kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 5. september i Skagen. I løbet af søndag den 6. september vil jeg og teamet ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

• Viggo Rasmussens eftf tornøegade i Odder Viggo Rasmussens eftf tornøegade i Odder Donerede 250 kr.

• Claus Fly Claus Fly Donerede 11.104 kr.

TeamFly & Pistoria Bageren’s Lillebælt rundt version 2.

• Jane Dalgaard Lyneborg Jane Dalgaard Lyneborg Donerede 100 kr.

• Claus Fly Claus Fly Donerede 1.600 kr.

Pistoria og Team Fly - Lillebælt rundt 2020 Fra donationer under og efter turen

• Conny Henriette  Jørgensen Conny Henriette Jørgensen Donerede 100 kr.

Lars Fly Lars Fly: Hej Conny
    kæmpe tak
    knus herfra
  • Anonym Anonym Donerede 100 kr.

God ide. Vi har selv en I vennekreds der har sklerose

Lars Fly Lars Fly: Hej Anonym
    kæmpe tak for din donation - det betyder en masse for de mennesker med den forfærdelige sygdom mvh
    lar
  • Viggo Rasmussens eftf Odder Viggo Rasmussens eftf Odder Donerede 250 kr.

• Klaus Nielsen Klaus Nielsen Donerede 200 kr.

• Finn Erik  Christensen Odder Finn Erik Christensen Odder Donerede 100 kr.

Donate til ms bike Stadig fordi MR Lars Fly cykler med Skagen København

• Finn  Christensen Finn Christensen Donerede 250 kr.

Går til et godt formål God jul og godt nytår til team fly

• Viggo Rasmussens eftf tornøegade Odder Viggo Rasmussens eftf tornøegade Odder Donerede 250 kr.

Fordi det går til et godt formål Også kører Lars Fly med