Lars Hadberg Jørgensen
Teams Sevs
MS Bike 2021
MS Bike 2021
Sidste weekend i August kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 28. august i Skagen. I løbet af søndag den 29. august vil jeg og mit team ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Deltagelsen til løbet er gratis, til gengæld vil jeg og alle andre deltagere forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose og dermed med til at forbedre tilværelsen for de 17.200 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

Lars Hadberg Jørgensen gav 400 kr.

• John Schmidt John Schmidt gav 250 kr.

Godt gået💪🚴🏻

• Karin Andersen Karin Andersen gav 100 kr.

For en god sag 🥰

• Annette Hadberg Hansen Annette Hadberg Hansen gav 250 kr.

Spænd hjelmen og god tur

• Grethe og John Lysen og Juhl jensen Grethe og John Lysen og Juhl jensen gav 200 kr.

• Anderas Kyster  Jørgensen Anderas Kyster Jørgensen gav 150 kr.

• Flemming Risum Flemming Risum gav 200 kr.

• Peter Vilcken Peter Vilcken gav 300 kr.

Du er en sej halvgammel gut. God tur Lars

• John Christiansen John Christiansen gav 250 kr.

• cathrine hansen cathrine hansen gav 250 kr.

🥳💪🏻

• Julie Jørgensen Julie Jørgensen gav 150 kr.

Sej far jeg har mig 💪🏼🥳

• Lotte  Mikkelsen Lotte Mikkelsen gav 300 kr.

Fedt at du cykler i pr 👍👏🚴

• Preben Blom Preben Blom gav 250 kr.

• Anne-Sofie Hansen Anne-Sofie Hansen gav 250 kr.

• Lars Hadberg  Jørgensen Lars Hadberg Jørgensen gav 250 kr.

• Mia puch  Hansen Mia puch Hansen gav 250 kr.

Super initiativ - go - go - hep - hep Lars - giv den gas 💪🚴😅