Lars Schrøder
Weber Ultra Cycling / tst Cykling
Første weekend i September kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 5. september i Skagen. I løbet af søndag den 6. september vil jeg og teamet ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

600 kr.

• Søren Winter Søren Winter Donerede 100 kr.

• Kim bæk Hansen Kim bæk Hansen Donerede 100 kr.

• Helle Bechmann Helle Bechmann Donerede 50 kr.

• Preben Jensen Preben Jensen Donerede 100 kr.

• Anne Jensen Anne Jensen Donerede 50 kr.

• Karin Kromann Karin Kromann Donerede 50 kr.

• Tina  Schrøder Tina Schrøder Donerede 100 kr.

• Torsten Ahlbeck Torsten Ahlbeck Donerede 50 kr.