Laura Kjær
TEAM 8SEN
Første weekend i September kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 5. september i Skagen. I løbet af søndag den 6. september vil jeg og teamet ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

• Kristina  Søndergaard Kristina Søndergaard Donerede 250 kr.

• Annemette og Olav Søndergaard Annemette og Olav Søndergaard Donerede 300 kr.

Seje unge mennesker ❤️ Rigtig go tur og pas på hinanden derude ❤️❤️

• Bo Ilkjær Bo Ilkjær Donerede 50 kr.

• Jørgen Lemholt Jørgen Lemholt Donerede 250 kr.

• Aage Larsen Aage Larsen Donerede 300 kr.

• Julie Strøm Larsen Julie Strøm Larsen Donerede 100 kr.

• Caroline Lindsted Caroline Lindsted Donerede 50 kr.

• Bjarne Holm Bjarne Holm Donerede 250 kr.

Et godt formål

• Tove  Hejlesen Tove Hejlesen Donerede 250 kr.

• Lone  Strøm Larsen Lone Strøm Larsen Donerede 250 kr.

• Jan Wolff Jan Wolff Donerede 1.000 kr.

• Susanne Ertmann Susanne Ertmann Donerede 100 kr.

• Anette Enevoldsen Anette Enevoldsen Donerede 100 kr.

• Bodil Kjær Bodil Kjær Donerede 200 kr.

• Martin Kjær Martin Kjær Donerede 200 kr.

• Helle Røn Mogensen Helle Røn Mogensen Donerede 250 kr.

• Stefan Ottesen Stefan Ottesen Donerede 50 kr.

Så er vi igang :)