Marianne Clemmensen
MS BIKE 2019
MS BIKE 2019
Kære alle

Første weekend i maj deltager jeg i MS BIKE. Et ultra cykelløb fra København til Skagen på 743 km uden stop! En vild tur for at udfordre mig selv - men ikke mindst med muligheden for at støtte en verden uden sclerose.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 4. maj kl. 8.00 i København. I løbet af søndag den 5. maj vil jeg ankomme til målstregen i Skagen - godt brugt og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Deltagelsen til løbet er gratis, til gengæld vil jeg og alle andre deltagere forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose. Vi skal være med til at forbedre tilværelsen for de ca. 16.000 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

Sclerose er en sygdom, som rammer stadigt flere danskere. Hver dag får to danskere stillet diagnosen og antallet af danskere med sclerose er nu fordoblet på bare 20 år!

Derfor vil jeg blive utrolig glad, hvis du vil bakke Scleroseforeningen og mig op i kampen for en verden uden sclerose – hvert et bidrag bidrag gør en mærkbar forskel.

Mange hilsner
Marianne Clemmensen

Følg MS BIKE på facebook https://www.facebook.com/MSCHALLENGE/
& på MS BIKEs hjemmeside http://www.mschallenge.dk

• Inger Lorentzen Inger Lorentzen Donerede 250 kr.

• Birgit Villadsen Birgit Villadsen Donerede 250 kr.

• Karen Krukow Karen Krukow Donerede 150 kr.

I er så seje, godt gået.

• Astrid   Horsholt Astrid Horsholt Donerede 300 kr.

• Anonym Anonym Donerede 500 kr.

Dejligt formål

• Carsten  Røn Carsten Røn Donerede 500 kr.

Selvfølgelig støtter vi den gode sag.

• Jan  Høllsberg Jan Høllsberg Donerede 250 kr.

• Anonym Anonym Donerede 500 kr.

• Anonym Anonym Donerede 50 kr.

• Gitte Frost Gitte Frost Donerede 100 kr.

• Jesper  Houmark Jesper Houmark Donerede 75 kr.