Marie-Louise Keck Holm
Team Sevs - Sammen er vi stærkere

Marie-Louise Holm's MS BIKE 2020 indsamling.

Første weekend i September kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 5. september i Skagen. I løbet af søndag den 6. september vil jeg og teamet ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

• Marie-Louise Holm Marie-Louise Holm Donerede 150 kr.

• Joakim Kristensen Joakim Kristensen Donerede 500 kr.

• Sonja Rasmussen Sonja Rasmussen Donerede 125 kr.

• Birgit  Larsen Birgit Larsen Donerede 250 kr.

• Simon Østermark Andreasen Simon Østermark Andreasen Donerede 500 kr.

• Per Højby Rasmussen Per Højby Rasmussen Donerede 500 kr.