Oprettet Af:
Marie-Louise Keck Holm
Medlem af hold:
Team Sevs - Sammen er vi stærkere
Deltager i:
MS BIKE 2020
Samler ind til:
MS BIKE 2020

Marie-Louise Holm's MS BIKE 2020 indsamling.

Første weekend i September kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

En kæmpe sportslig udfordring, som helt sikkert bliver en vild tur på mere end 700 km uden stop. Alt sammen for at øge kendskabet og indsamle penge til forskning i sclerose, med et fælles mål - en verden uden sclerose.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 5. september i Skagen. I løbet af søndag den 6. september vil jeg og teamet ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Deltagelsen til løbet er gratis, til gengæld vil jeg og alle andre deltagere forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose og dermed med til at forbedre tilværelsen for de 16.000 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

Sclerose er en sygdom, som rammer stadigt flere danskere. Hver dag får 2 nye danskere stillet diagnosen. Antallet af danskere med sclerose er nu fordoblet på bare 20 år!

Derfor vil jeg blive utrolig glad, hvis du vil bakke mig og Scleroseforeningen op i kampen for en verden uden sclerose – hvert et bidrag gør en mærkbar forskel.

Med venlig hilsen

Donér

2.025 kr.
Indsamlet

81% 2.500 kr.

6
Donationer

0
Dage tilbage

Seneste aktivitet

  • Marie-Louise Holm Marie-Louise Holm Donerede 150 kr.

  • Joakim Kristensen Joakim Kristensen Donerede 500 kr.

  • Sonja Rasmussen Sonja Rasmussen Donerede 125 kr.

  • Birgit  Larsen Birgit Larsen Donerede 250 kr.

  • Simon Østermark Andreasen Simon Østermark Andreasen Donerede 500 kr.

  • Per Højby Rasmussen Per Højby Rasmussen Donerede 500 kr.