Marie-Louise's indsamling for en verden uden sclerose

MS Bike 2021
MS Bike 2021

Marie-Louise's indsamling for en verden uden sclerose

Sidste weekend i August kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 27. august i Skagen. I løbet af søndag den 28. august vil jeg og mit team ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Deltagelsen til løbet er gratis, til gengæld vil jeg og alle andre deltagere forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose og dermed med til at forbedre tilværelsen for de 16.500 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

• Katrine Herbst Hansen Katrine Herbst Hansen gav 100 kr.

Marie-Louise Keck Holm Marie-Louise Keck Holm: Tusinde tak for donationen, Katrine
  • Torben Hejlesen Torben Hejlesen gav 250 kr.

Marie-Louise Keck Holm Marie-Louise Keck Holm: Hej Torben, mange tak for donationen!
  • Susanne Netler Susanne Netler gav 100 kr.

Marie-Louise Keck Holm Marie-Louise Keck Holm: Mange ta for donationen, Susanne 😊
  • Astrid Højer Astrid Højer gav 100 kr.

Hvor er det sejt! God tur 💪🚴🏼‍♀️

Marie-Louise Keck Holm Marie-Louise Keck Holm: Mange tak, Astrid!
  • Marie-Louise Keck Holm Marie-Louise Keck Holm
    Kære alle, tusinde tak for alle donationerne og støtten 😊😍
  • Inger Madsen Inger Madsen gav 250 kr.

God tur

Marie-Louise Keck Holm Marie-Louise Keck Holm: Hej Inger, tusinde tak for sonderingen 😊🙌
  • Anne cathrine Andresen Anne cathrine Andresen gav 200 kr.

I er for seje. God tur 🚴🏻‍♀️❤️ knus Christopher, AC og Louis

Marie-Louise Keck Holm Marie-Louise Keck Holm: Tak venner 😍
  • Pia Mortensen Pia Mortensen gav 200 kr.

Tak for et flot initiativ😉og rigtig god tur 🚲🥰

Marie-Louise Keck Holm Marie-Louise Keck Holm: Tusinde tak for støtten, Pia 😍
  • Sonja Rasmussen Sonja Rasmussen gav 125 kr.

God tur Marie-Louise, hilsen mormor

Marie-Louise Keck Holm Marie-Louise Keck Holm: Tusinde tak, mormor og tak for doneringen :-)
  • Joan Mortensen Joan Mortensen gav 100 kr.

Marie-Louise Keck Holm Marie-Louise Keck Holm: Tusinde tak for støtten til holdet, Joan :-)
  • Henny Jappe Henny Jappe gav 100 kr.

Marie-Louise Keck Holm Marie-Louise Keck Holm: Tusinde tak for doneringen, Henny! Ses snart :)
  • Lisbeth Scherrebeck Lisbeth Scherrebeck gav 100 kr.

Marie-Louise Keck Holm Marie-Louise Keck Holm: Tusinde tak, Lisbeth!!
  • René Lund René Lund gav 150 kr.

God tur!

Marie-Louise Keck Holm Marie-Louise Keck Holm: Tak, René og mange tal for doneringen!
  • Simon Andreasen Simon Andreasen gav 500 kr.

Marie-Louise Keck Holm Marie-Louise Keck Holm: Tusinde tak, Simon, for støtten!!
  • Henrik Nordstrøm Mortensen Henrik Nordstrøm Mortensen gav 250 kr.

Tillykke med det hele ❤️

Marie-Louise Keck Holm Marie-Louise Keck Holm: <3