Marie Thilde Pedersen
MS MIDDAG
MS MIDDAG
Jeg blev diagnosticeret med MS i 2018. Det er primært hos Scleroseforeningen, at jeg har hentet min viden og forståelse af sygdommen.
Forskningen giver HÅB. Håb til at der bliver en fremtid uden sclerose og til en meget mere målrettet forebyggelse og behandling.

MS MIDDAG handler om nærvær og tid til samtale, hvor alle samtidig er med til at gøre en forskel for de mere end 16.000 mennesker med sclerose og deres pårørende, som har sygdommen tæt inde på livet.
Derfor vil jeg og alle MS værter i hele februar forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose og dermed være med til at forbedre tilværelsen for de mere end 16.000 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

Jeg vil blive utrolig glad, hvis du vil bakke mig og Scleroseforeningen op i kampen for en verden uden sclerose – hvert et bidrag gør en mærkbar forskel.

Marie

• Marie Thilde Pedersen Marie Thilde Pedersen
    Jeg har lige sagt farvel til aftenens gæster ved min MSmiddag. Det har været en dejlig aften i selskab med min familie, der har været og er en stor støtte i forhold til min diagnose med MS.
    Vi har nydt de lækre retter, hygget og samlet penge ind. Tusind tak for Jer og jeres donationer ❤️
    Jeg er træt og glad.
    Knus fra Marie
  • Jean Bangurambona Jean Bangurambona Donerede 500 kr.

• Sara Hatting Sara Hatting Donerede 250 kr.

Marie Thilde Pedersen Marie Thilde Pedersen: Tusind tak Sara❤️
    De bedste tanker til dig☀️
    Knus fra Marie
  • Maj Silke Pedersen Maj Silke Pedersen Donerede 1.000 kr.

Tak for lækker mad og selskab - for en verden uden sclerose ❤️

• Lis Eriksen Lis Eriksen Donerede 1.500 kr.

• Ditte Pedersen Ditte Pedersen Donerede 1.000 kr.

At mødes til rigtig lækker mad og dejligt selskab samtidig med at kunne støtte den vigtige sag, er intet mindre end en rigtig god idé.

• Marie Thilde Pedersen Marie Thilde Pedersen Donerede 200 kr.

For en verden uden sclerose.