Martin's indsamling for en verden uden sclerose

MS Bike 2021
MS Bike 2021

Martin's indsamling for en verden uden sclerose

Sidste weekend i August kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 28. august i Skagen. I løbet af søndag den 29. august vil jeg og mit team ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Deltagelsen til løbet er gratis, til gengæld vil jeg og alle andre deltagere forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose og dermed med til at forbedre tilværelsen for de 17.200 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

Martin Vang Kristiansen gav 100 kr.

• Patrick  Sørensen Patrick Sørensen gav 200 kr.

Martin Vang Kristiansen Martin Vang Kristiansen: Tak for bidraget Patrick :o
  • Autocentret A/S Autocentret A/S gav 500 kr.

Martin Vang Kristiansen Martin Vang Kristiansen: Tusinde tak for støtten Per.
  • Christina Asferg Christina Asferg gav 100 kr.

tusind tak for dig, mit ❤️ bløder! Fedt at ha’ dig med på holdet Christina Asferg

Martin Vang Kristiansen Martin Vang Kristiansen: Er bare glad for at jeg fik mulighed for at køre med, samt skabe fokus og bidrage.
  • Henrik Sørensen Henrik Sørensen gav 150 kr.

Martin Vang Kristiansen Martin Vang Kristiansen: Tusinde tak Henrik :)
  • Kongeaatrailercenter Kongeaatrailercenter gav 5.000 kr.

Martin Vang Kristiansen Martin Vang Kristiansen: Tusinde tak Henrik og Allan for jeres super flotte bidrag
  • Marie Neble Marie Neble gav 50 kr.

Martin Vang Kristiansen Martin Vang Kristiansen: Tak for støtten :)
  • Birthe  Hallgren Birthe Hallgren gav 100 kr.

Martin Vang Kristiansen Martin Vang Kristiansen: Tusinde tak for opbakningen. Hils Flemming
  • Sonja  Dybdal Sonja Dybdal gav 100 kr.

Martin Vang Kristiansen Martin Vang Kristiansen: Tusinde tak for donationen :o)
  • Tina Hansen Tina Hansen gav 100 kr.

Rigtig god tur! 🚴🏼‍♂️

Martin Vang Kristiansen Martin Vang Kristiansen: Tak Tina :) og tak for støtten
  • Jonna Kristiansen Jonna Kristiansen gav 100 kr.

Martin Vang Kristiansen Martin Vang Kristiansen: Tak mor :)
  • Kim Reuber Hansen Kim Reuber Hansen gav 100 kr.

Martin Vang Kristiansen Martin Vang Kristiansen: Tak Kim :o
  • Tove  Jensen Tove Jensen gav 100 kr.

Martin Vang Kristiansen Martin Vang Kristiansen: Tak Tove :o
  • Tommy Jensen Tommy Jensen gav 100 kr.

Håber på medvind. God tur og mega sejt

Martin Vang Kristiansen Martin Vang Kristiansen: Tak Tommy. Så må vi se om benene holder ;o)
  • Kenneth Slots Kenneth Slots gav 100 kr.

Martin Vang Kristiansen Martin Vang Kristiansen: Tak Kenneth ;o
  • Gitte Kristiansen Gitte Kristiansen gav 100 kr.

Martin Vang Kristiansen Martin Vang Kristiansen: Tak lille skatter :)