Michael Jensen
Weber Ultra Cycling / tst Cykling
Første weekend i September kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 5. september i Skagen. I løbet af søndag den 6. september vil jeg og teamet ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

• Vibeke Jakobsen Vibeke Jakobsen Donerede 500 kr.

God tur Michael. Vibeke og Niller

Michael Jensen Michael Jensen: Jeg er sikker på, at vi nok skal få en god tur.
    Mange tak for bidraget
  • Kristian  West Kristian West Donerede 500 kr.

Michael Jensen Michael Jensen: Tak for din donation og opbakning! Du er velkommen til at joine os og trille med noget af vejen
  • Thomas Jensen Thomas Jensen Donerede 250 kr.

Håber du får en god tur i år, uden nattefrost 😉

Michael Jensen Michael Jensen: Nattefrost betyder ingenting, hvis bare der er udsigt til god kage!! 🧁🍩🍰🍪
    Tak for din støtt
  • Herfie McHerfie Herfie McHerfie Donerede 250 kr.

Fuldfør

• Tina Wolf Tina Wolf Donerede 250 kr.

Super sejt 💪🏻 Håber du får en god tur 🚴🏻‍♂️

Michael Jensen Michael Jensen: Tak for donationen - desværre går ruten ikke gennem det sønderjyske, så vi kunne hilse på...

• Arne J Arne J Donerede 500 kr.

Michael Jensen Michael Jensen: Mange tak - og tak fordi jeg måtte træne ved at køre til Vrå 😀
  • Pia og Brian Rasmussen Pia og Brian Rasmussen Donerede 250 kr.

Vi er klar nord for fjorden med god stemning, plaster og rugbrødsmadder 🥳💪🏻

Michael Jensen Michael Jensen: Jeg håber kun at få brug for stemningen og madderne
  • Helle Dalsgaard Helle Dalsgaard Donerede 250 kr.

Michael Jensen Michael Jensen: Tak! 😀 Nu er det kun lidt mere end 2 måneder til, at det går løs 🚴‍♂️
  • Lene Høgh Lene Høgh Donerede 250 kr.

Du er tosset.... sej og skøn! Jeg hepper stolt på dig og en verden uden Sclerose!

Michael Jensen Michael Jensen: Tak! Både for bidraget og ikke mindst din opbakning!
  • Margrethe  Bro Rædkjær Margrethe Bro Rædkjær Donerede 250 kr.

Husk at Jod er noget, du kommer i såret, når det gør ondt. Giiii gas!!!!!

Michael Jensen Michael Jensen: Haha 😀 tak for tippet og støtten!! Du er i den grad min motivation til at tage udfordringen på cykel op!!
    P.S. hvad gør man med en Indekat!? 🐱

• Tandlæge Troels Barkholt Tandlæge Troels Barkholt Donerede 500 kr.

Ride like the Wind!!

Michael Jensen Michael Jensen: Tak for bidraget. Og husk, Trolle! Du er velkommen til at køre med på noget af ruten 🚴‍♂️😀 Vi starter jo i Skagen
  • Marie  Vilstrup Sørensen Marie Vilstrup Sørensen Donerede 250 kr.

Kæmpe meget respekt for det i gør alle sammen.

Michael Jensen Michael Jensen: Tak! Vi cykler jo i forvejen, men med dette projekt bliver man motiveret til at cykle/yde lidt ekstra.
  • Line Rodkjær Line Rodkjær Donerede 250 kr.

Rigtig god tur Michael En fornøjelse at støtte dig og Scleroseforeningen 👏🏻

Michael Jensen Michael Jensen: Tak 😀 Jeg sætter pris på din støtte og bidraget 🙏 jeg glæder mig til at bidrage med cykelturen 🚴‍♂️
  • Aalborg massøren Aalborg massøren Donerede 250 kr.

Fordi jeg kan👌

Michael Jensen Michael Jensen: Tak!! Og du kan meget mere end det!! 😀
  • Torsten Ahlbeck Torsten Ahlbeck Donerede 50 kr.

Michael Jensen Michael Jensen: Tak for bidraget!
  • Helle  Jacobsen Helle Jacobsen Donerede 250 kr.

For at hjælpe på vejne af min søster. ❤️

Michael Jensen Michael Jensen: Så håber jeg at hele indsamlingen kan gøre gavn og en forskel for din søster og andre, der er ramt af den frygtelige sygdo
  • Helle Jensen Helle Jensen Donerede 500 kr.

Rigtig god tur med alle gutterne. Knus mor og far

Michael Jensen Michael Jensen: Tak skal I have. I var en kæmpe hjælp under dette års MS Bike, tak for det!
  • Stinne Wolf Stinne Wolf Donerede 250 kr.

Michael Jensen Michael Jensen: Tak for donationen, kære moster 😀🙏
    Forhåbentlig den første af mange