Michael's indsamling for en verden uden sclerose

Giv bidrag
Oprettet Af:
Michael Sørensen
Medlem af hold:
Team Faxe Kondi
Deltager i:
MS Bike 2021
Samler ind til:
MS Bike 2021

Michael's indsamling for en verden uden sclerose

Sidste weekend i August kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

En kæmpe sportslig udfordring, som helt sikkert bliver en vild tur på mere end 700 km uden stop. Alt sammen for at øge kendskabet og indsamle penge til forskning i sclerose, med et fælles mål - en verden uden sclerose.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 27. august i Skagen. I løbet af søndag den 28. august vil jeg og mit team ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Deltagelsen til løbet er gratis, til gengæld vil jeg og alle andre deltagere forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose og dermed med til at forbedre tilværelsen for de 16.500 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

Sclerose er en sygdom, som rammer stadigt flere danskere. Hver dag får 2 nye danskere stillet diagnosen. Antallet af danskere med sclerose er nu fordoblet på bare 20 år!

Derfor vil jeg blive utrolig glad, hvis du vil bakke mig og Scleroseforeningen op i kampen for en verden uden sclerose – hvert et bidrag gør en mærkbar forskel.

Med venlig hilsen
Giv bidrag
1.000 kr.
40%
0 Dage tilbage

Michael Sørensen gav 500 kr.

Seneste aktivitet

  • Erika  Sørensen Erika Sørensen gav 500 kr.

  • Innovativ IT Innovativ IT gav 500 kr.

    God sag - jeg ligger lige bag dig - hele vejen :)

    Michael Sørensen Michael Sørensen: Takker, Henrik. Det bliver en fest.... :-)