Michael's indsamling for en verden uden sclerose

MS Bike 2021
MS Bike 2021

Michael's indsamling for en verden uden sclerose

Sidste weekend i August kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 27. august i Skagen. I løbet af søndag den 28. august vil jeg og mit team ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Deltagelsen til løbet er gratis, til gengæld vil jeg og alle andre deltagere forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose og dermed med til at forbedre tilværelsen for de 16.500 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

Michael Sørensen gav 500 kr.

• Erika  Sørensen Erika Sørensen gav 500 kr.

• Innovativ IT Innovativ IT gav 500 kr.

God sag - jeg ligger lige bag dig - hele vejen :)

Michael Sørensen Michael Sørensen: Takker, Henrik. Det bliver en fest.... :-)