Mikael Nørager Poulsen's MS BIKE 2020 indsamling.

Mikael Nørager Poulsen
Team Optimisterne

Mikael Nørager Poulsen's MS BIKE 2020 indsamling.

Første weekend i September kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 5. september i Skagen. I løbet af søndag den 6. september vil jeg og teamet ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

• Jan Poulsen Jan Poulsen Donerede 500 kr.

Hej kære nevø. Sejt træk. Du slægter onkel på med lange ture. Hvornår går starten, og hvilken rute gennemkøres.

Mikael Nørager Poulsen Mikael Nørager Poulsen: Hej Onkel - 1000 tak for dit bidrag :)
    Turen går fra Skagen til Kbh, men hele turen er ikke offentliggjort endnu, men tænker vi svinger for langeland, godt brugte, så du må få pumpet cyklen og trække os lidt Giver besked når jeg ved mere - det er den 5-6.9 og vi har 30 timers til at nå i mål - i alt 717 km
  • Rasmus  Olufson Rasmus Olufson Donerede 250 kr.

Super indsamling til godt formål.. håber pø medvind hele turen😅

Mikael Nørager Poulsen Mikael Nørager Poulsen: 1000 tak hr. Olufsson - håber også dit projekt bliver til noget :) Vi ses
  • Flemming S Flemming S Donerede 100 kr.

Mikael Nørager Poulsen Mikael Nørager Poulsen: Takker Flev ... så fedt med et bidrag :)
  • Kristian  Lindholdt Kristian Lindholdt Donerede 250 kr.

Go’ vind Poulsen..

Mikael Nørager Poulsen Mikael Nørager Poulsen: Takker - der er brug for medvind ;) Tak for dit bidrag
  • Henrik Zappe Henrik Zappe Donerede 200 kr.

Stærkt Mikael. God tur og giv gas🚴‍♀️🚴‍♀️

Mikael Nørager Poulsen Mikael Nørager Poulsen: takker -håber på medvind ;) Men ved du kommer og trækker os lidt af ruten :)
  • Lone Vinther Lone Vinther Donerede 250 kr.

Sejt og et rigtig godt formål :-)

Mikael Nørager Poulsen Mikael Nørager Poulsen: 1000 tak 🤗🤗
  • Mikkel  Carlsen Mikkel Carlsen Donerede 100 kr.

Mikael Nørager Poulsen Mikael Nørager Poulsen: 1000 tak for dit bidrag Mikkel 🤗
  • Søren Kirstein Søren Kirstein Donerede 250 kr.

Mikael Nørager Poulsen Mikael Nørager Poulsen: 1000 tak Søren🤗🤗
  • Anne Louise  Mikkelsen Anne Louise Mikkelsen Donerede 500 kr.

Mikael Nørager Poulsen Mikael Nørager Poulsen: Du er en skat ❤
  • Stautrup El Stautrup El Donerede 2.500 kr.

Mikael Nørager Poulsen Mikael Nørager Poulsen: I er simpelhen for vilde ❤
    Tusind tak Niller 🤗
  • Poul Laustsen Poul Laustsen Donerede 100 kr.

En god sag at kæmpe for. Jeg giver en skærv

Mikael Nørager Poulsen Mikael Nørager Poulsen: Du er super - klasse ...takker Polle 💪🏻🚴‍♂️
  • Jørgen Bjerre Jørgen Bjerre Donerede 50 kr.

Min moster led af sygdommen i mange år og de sidste 10 år var umenneskelige både for hende og familien.

Mikael Nørager Poulsen Mikael Nørager Poulsen: Hej Jørgen - ja en forfærdelig sygdom for alle! Takker mange gange for dit bidrag 🙌
  • Peter  Kaarup Peter Kaarup Donerede 200 kr.

Vil gerne støtte en god sag 🙏😊

Mikael Nørager Poulsen Mikael Nørager Poulsen: Hej Peter - sætter stor pris på dit bidrag,.mange tak det betyder meget 💪🏻🚴‍♂️✌🏻
  • Majken Gade Bülov Nielsen Majken Gade Bülov Nielsen Donerede 250 kr.

Cool 🤘💪😎🤩

Mikael Nørager Poulsen Mikael Nørager Poulsen: Du er skæn Majken - 1000 tak 😘🚴‍♂️✌🏻
  • Anonym Anonym Donerede 300 kr.

Stærkt🤩💪🏻🥰

Mikael Nørager Poulsen Mikael Nørager Poulsen: 1000 tak 😍🚴‍♂️✌🏻
  • Tran Hansen Tran Hansen Donerede 200 kr.

God tur og god vind💪🏻

Mikael Nørager Poulsen Mikael Nørager Poulsen: Tak 🤗🤗🤗
  • Mads Tudvad Jensen Mads Tudvad Jensen Donerede 150 kr.

En supergod sag. Alt det bedste! ❤️

Mikael Nørager Poulsen Mikael Nørager Poulsen: Tak for bidraget min ven 🤗
  • Tina Madsen Tina Madsen Donerede 250 kr.

Mikael Nørager Poulsen Mikael Nørager Poulsen: 1000 tak Tina 🤗🤗
  • Winnie Valler Winnie Valler Donerede 100 kr.

Mikael Nørager Poulsen Mikael Nørager Poulsen: Tak Winnie 🤗
  • Pia Nørholm Pia Nørholm Donerede 150 kr.

Mikael Nørager Poulsen Mikael Nørager Poulsen: Mange tak Pia 🤗🤗
  • Kimpfitness Kimpfitness Donerede 250 kr.

Mikael Nørager Poulsen Mikael Nørager Poulsen: 1000 tak Kim - min inspiration kommer fra dig og da du cyklede fra Kolding til Lystrup💪🏻🚴‍♂️
  • Jesper Nørding  Pedersen Jesper Nørding Pedersen Donerede 100 kr.

Vi ses i Skagen!

Mikael Nørager Poulsen Mikael Nørager Poulsen: Det gør vi 💪🏻🚴‍♂️ Tak for dit bidrag
  • Maria Petersen Maria Petersen Donerede 100 kr.

Rigtig god tur ☺️

• Kåre Jensen Kåre Jensen Donerede 100 kr.

God tur Poulsen og co