Mikael Olesen's MS BIKE 2020 indsamling.

Mikael Olesen
Mette’s Team Støttehjul

Mikael Olesen's MS BIKE 2020 indsamling.

Første weekend i September kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 5. september i Skagen. I løbet af søndag den 6. september vil jeg og teamet ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

• Anonym Anonym gav 500 kr.

• Lars Dall Petersen Lars Dall Petersen gav 100 kr.

• Anonym Anonym gav 500 kr.

• Marco Larsen Marco Larsen gav 100 kr.

Fedt initiativ 👍 God tur ...

• Anders  Rasmussen Anders Rasmussen gav 250 kr.

Go tur👍

• Heidi Karger Heidi Karger gav 150 kr.

God tur🚴‍♀️💪❤️

• Mette Paludan Mette Paludan gav 150 kr.

Håber i får medvind på "cykelstien"

• Preben Meineche Preben Meineche gav 100 kr.

• KSøren Johansen KSøren Johansen gav 50 kr.

• Rasmus  Kronborg Rasmus Kronborg gav 500 kr.

• Jan Asmussen Jan Asmussen gav 100 kr.

Et forsinket bidrag - tak for grillpølser mm til fælleshyggemøde

• Keld Kristensen Keld Kristensen gav 100 kr.

Tak for mad og hygge😎