Mikkel Lindsø
Team LIndsø
Første weekend i September kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 5. september i Skagen. I løbet af søndag den 6. september vil jeg og teamet ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

• Rikke Lindsø Sørensen Rikke Lindsø Sørensen Donerede 250 kr.

❤️

Mikkel Lindsø Mikkel Lindsø: Mange tak søster
  • Kim Ewé Kim Ewé Donerede 25 kr.

Fordi Mikkel er skallede.

Mikkel Lindsø Mikkel Lindsø: Tak 👍😊 og sandt 😉
  • Mikkel Lindsø Mikkel Lindsø Donerede 250 kr.

Donation fra venner

• Mikkel Christiansen Mikkel Christiansen Donerede 50 kr.

Mikkel Lindsø Mikkel Lindsø: Stærkt - tak!
  • Mathilde Holmgaard Mathilde Holmgaard Donerede 500 kr.

God tur Mikkel!

Mikkel Lindsø Mikkel Lindsø: Mange tak Mathilde 🙏
  • Susanne Voss Susanne Voss Donerede 250 kr.

Mikkel Lindsø Mikkel Lindsø: Mange tak moster sus
  • Hanne  F. Mortensen Hanne F. Mortensen Donerede 200 kr.

Min svigermor fik konstateret sygdommen i en alder af 61, hun er nu 80 år og klarer sig heldigvis ganske godt

Mikkel Lindsø Mikkel Lindsø: Mange tak for din donation - det betyder meget
  • Birgitte Holmberg Birgitte Holmberg Donerede 250 kr.

Mikkel Lindsø Mikkel Lindsø: ❤️
  • Anonym Anonym Donerede 250 kr.

Jeg har en sclerose ramt i min nærmeste familie, så jeg ved at donationer er velkomne og går til et godt og trængende formål.

Mikkel Lindsø Mikkel Lindsø: Mange tak for din donation - igen, det betyder meget med al den støtte de kan få! Denne indsamling fra MSBike er tæt på 500.000 kr. det er sejt
  • Mikkel Lindsø Mikkel Lindsø Donerede 150 kr.

Donation fra kollegaer

• Mikkel Lindsø Mikkel Lindsø Donerede 500 kr.

• Torben Rønne  Madsen Torben Rønne Madsen Donerede 500 kr.

• Frank Lindsø Frank Lindsø Donerede 250 kr.

Sjælsø Rundt er blevet aflyst, ikke MS Bike, så op på cyklen og i gang med træningen ;-),