Mona's middag torsdag 4. november 2021

MS Middag 2021

Mona's middag torsdag 4. november 2021

Derfor afholder jeg MS MIDDAG
Min datter Lærke på 17 år fik konstateret MS (Multiple Sclerose) for et par år siden, og vi er i en fortsat proces med at lære "MS" at kende.
Sclerose-foreningen har flere events, og én af dem er MS middag.
Lærke kunne godt tænke sig, at vi afholdt én sådan middag, og det bliver torsdag den 4. november kl.18.15 her i Frøstrup. Menuén er bestemt af foreningen, og maden er sponseret af Rema1000. Det er en 3 retters menu med vin/vand (den klassiske menú kan ses på hjemmesiden www.scleroseforeningen.dk) Vi har bestemt os for 8 gæster. Som gæst til middagen donerer du et valgfrit beløb . Er det noget for dig, så send mig en privat SMS og få en god middag, hyggeligt samvær og bliv lidt klogere på Sclerose.
Nu prøver vi at deltage her med denne middag og håber at gøre en lille forskel.
MS MIDDAG handler om nærvær og tid til samtale, hvor alle samtidig er med til at gøre en forskel for de mere end 16.000 mennesker med sclerose og deres pårørende, som har sygdommen tæt inde på livet.
Derfor vil jeg og alle MS værter i hele november måned 2021 forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose og dermed være med til at forbedre tilværelsen for de mere end 16.500 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

• Anonym Anonym gav 3.000 kr.

Kære Lærke. Tak for dit helt vidunderlige initiativ med at afholde en MS middag. Sikke en middag ..... wow der må være en Michelin stjerne på vej til os 💥 og sikke nogle dejlige og hjælpsomme gæster ❣ knus mor

• hans Christiansen hans Christiansen gav 1.000 kr.

Hej Datter , her er et lille bidrag til at støtte dig og kampen mod MS, . flot at dig og mor deltog i MS middagen. Du er for sej. Elsker dig.

Mona Skødeberg Mona Skødeberg: tak far🥰💕💙💚💛 elsker dig
  • Michael Paulsen Michael Paulsen gav 250 kr.

Du er for sej Lærke!

Mona Skødeberg Mona Skødeberg: tak Michael savner dig😊 hilsen Lærke
  • Lisbet og Niels Jeppesen Lisbet og Niels Jeppesen gav 250 kr.

Du er så sej Lærke - vi ved hvordan det er, så sgu godt kæmpet af dig.

Mona Skødeberg Mona Skødeberg: tak - det vil jeg prøve at blive ved med -Lærke 😁
  • Pedersen Hanne Pedersen Hanne gav 400 kr.

Bare fordi du er dig ❤️

Mona Skødeberg Mona Skødeberg: Hihi tak og tak fordi i kom 😊
  • Anitha Pedersen Anitha Pedersen gav 200 kr.

Mona Skødeberg Mona Skødeberg: tusind tak 💕
  • Louise og Dan Louise og Dan gav 2.000 kr.

Hej Håber at de finder på en masse gode ting der kan hjælpe dig Lærke

Mona Skødeberg Mona Skødeberg: tak! hold da op!!!! I er bare de bedste💛💚💙Lærke
  • Sonja  Skødeberg Sonja Skødeberg gav 250 kr.

til et godt formål 🌺 fra bedstemor i Kvong

Mona Skødeberg Mona Skødeberg: tal bedste 🥰
  • Mona Skødeberg Mona Skødeberg
    Tusind tak for alle jeres bidrag og fordi I har hjulpet os med at springe vores mål! Vi er rigtig glade for at se at der er så mange der gerne vil hjælpe til med at støtte forskningen for en verden uden sclerose.
    knus fra Lærke og Mona,😊
  • Ditte Marie Born Ditte Marie Born gav 400 kr.

Familien Born i Newl Fordi at Lærke er noget helt specielt og vi er så evige taknemmelige for hendes fantastiske og varme personlighed.❤️ Hilsen din familie nr. 2💗

Mona Skødeberg Mona Skødeberg: tusind tak!!!!!
    I er simpelthen de skønneste jeg kender, alle jer i familien Born. jeg nyder at være hos jer, i har altid en dejlig varm plads hjemme på gården til mig, tak for det🥰💖❤
    knus Lærke
  • Familien Søndergaard-Nielsen Familien Søndergaard-Nielsen gav 200 kr.

Fordi vi holder meget af Lærke og ønsker hende det bedste fremover 🙏🤗❤️ Hun gir og har givet så meget af sig selv til andre i alle hendes instruktørroller gennem tiden. Det er stærkt og beundringsværdig. 🤗😍

Mona Skødeberg Mona Skødeberg: Tusind tak for jeres bidrag til den gode sag. det er vigtigt for os med god forskning.
    jeg nyder jeres skønne familie og jeres støtte 😊knus Lærke
  • Hans Chr. Tonnesen Hans Chr. Tonnesen gav 250 kr.

Mona Skødeberg Mona Skødeberg: tak for dit fine bidrag til en god sag
    knus Lærke og Mona
  • Anonym Anonym gav 250 kr.

Mona Skødeberg Mona Skødeberg: tusind tak for bidraget
    hilsen Lærke 😊
  • Trine Haven Olesen Trine Haven Olesen gav 100 kr.

Til et virkelig godt formål, og et flot i intiativ 🌟

Mona Skødeberg Mona Skødeberg: tak og tak for dit bidrag :)
  • Anonym Anonym gav 250 kr.

Håber du når i mål, hvilket jeg er sikker på at du gør

Mona Skødeberg Mona Skødeberg: det skal vi nok komme med alle jer der hjælper os med at nå i mål, tak :)
  • Anonym Anonym gav 100 kr.

Ønsker dig alt godt, søde Lærke. Kærligst moster H.

Mona Skødeberg Mona Skødeberg: mange tak moster knus Lærke 😁

Mona Skødeberg Mona Skødeberg: tusind tak - Lærke 😊
  • Britta Adsersen Britta Adsersen gav 250 kr.

Kære Lærke håber du “sprænger” målet kh. Britta

Mona Skødeberg Mona Skødeberg: man kan jo håbe, alt tæller og det støtter en god sag! hilsen Lærke
  • Berit Mathiasen Berit Mathiasen gav 250 kr.

Mona Skødeberg Mona Skødeberg: Tusind tak!
    knus Lærke
  • Anna Marie Enghave Anna Marie Enghave gav 250 kr.

Mona Skødeberg Mona Skødeberg: mange tak
    hilsen Lærke

Mona Skødeberg Mona Skødeberg: tusind tak hilsen Lærke
  • Tina Hansen Tina Hansen gav 100 kr.

Mona Skødeberg Mona Skødeberg: tusind tak

• Emil Hjørngaard Emil Hjørngaard gav 100 kr.

Mona Skødeberg Mona Skødeberg: Tak for dit fine bidrag Emil. vi blev glade da den første tikkede ind og så fra min store fætter ;) tak hilsen Lærke