Morten's indsamling for en verden uden sclerose

MS Bike 2021
MS Bike 2021

Morten's indsamling for en verden uden sclerose

Sidste weekend i August kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 27. august i Skagen. I løbet af søndag den 28. august vil jeg og mit team ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Deltagelsen til løbet er gratis, til gengæld vil jeg og alle andre deltagere forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose og dermed med til at forbedre tilværelsen for de 16.500 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

Morten Sølving gav 1.000 kr.

• Lars Monefeldt  Andreasen Lars Monefeldt Andreasen gav 415 kr.

Godt cyklet Sølving

• Erik Borch Olsen Erik Borch Olsen gav 900 kr.

Tak Morten 💪

• Bettina Frederiksen Bettina Frederiksen gav 400 kr.

Mega godt kørt for det gode formål 🥰

• Karina Rasmussen Karina Rasmussen gav 400 kr.

Stærkt kørt - godt kæmpet 💪🏻 Det gør en forskel 🍀

• Morten  Sølving Morten Sølving gav 1.000 kr.

Nr. 7 (Flemming 1500 + Morten 1000)