Niels's indsamling for en verden uden sclerose

MS Bike 2021
MS Bike 2021

Niels's indsamling for en verden uden sclerose

Sidste weekend i August kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 28. august i Skagen. I løbet af søndag den 29. august vil jeg og mit team ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Deltagelsen til løbet er gratis, til gengæld vil jeg og alle andre deltagere forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose og dermed med til at forbedre tilværelsen for de 17.200 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

Niels Christiansen gav 2.600 kr.

• Steen  Madsen Steen Madsen gav 600 kr.

Kilometerpenge

• Kenneth Løfquist Kenneth Løfquist gav 250 kr.

Fedt fedt rigtig god tur

Niels Christiansen Niels Christiansen: Hej Kenneth
    Mange tak og tak for det fine bidrag. 🙏😊
  • AVOS A/S AVOS A/S gav 1.300 kr.

Vi støtter op om det gode formål og runder op til de 45.000 kr Godt gået med indsamlingen, og god tur til jer alle. Med venlig hilsen Anders og Thomas

Niels Christiansen Niels Christiansen: Hej Anders og Thomas
    1000 tak til AVOS for det meget fine bidrag og for at hjælpe os forbi endnu en milepæl i holdets indsamling. Tak.

• DNV DNV gav 1.000 kr.

Godt formål. God tur.

Niels Christiansen Niels Christiansen: Mange tak.
  • tove nielsen tove nielsen gav 1.000 kr.

Niels Christiansen Niels Christiansen: Mange tak.
  • Christine  Vallentin Christine Vallentin gav 250 kr.

Hep hep hep, hvor er I seje, gi den gas og gi Na et kram fra mig 💪😘🚴‍♂️

Niels Christiansen Niels Christiansen: Ne!!! 😃 Fantastisk. Mange tak for opbakning og støtte.
  • Anonym Anonym gav 1.000 kr.

Niels Christiansen Niels Christiansen: Mange tak du navnløse velgører. 😊
  • Rikke Thers Gøttsche Rikke Thers Gøttsche gav 200 kr.

God tur for en god sag 😍

Niels Christiansen Niels Christiansen: Hej Rikke. Rigtig mange tak for dit fine bidrag. 😃💪
  • Anonym Anonym gav 250 kr.

Godt formål - God tur:)

Niels Christiansen Niels Christiansen: Mange tak.
  • Thomas Hansen Thomas Hansen gav 150 kr.

God tur min ven❤️🙏🏻

Niels Christiansen Niels Christiansen: Mange tak min ven. 🙏
  • Niels Christiansen Niels Christiansen gav 1.000 kr.

God tur. 😊

Niels Christiansen Niels Christiansen: Tak skal du have.