nina storgaards indsamling til Scleroseforeningen

Femina Kvindeløb 2015 - Herning, 26. maj

nina storgaards indsamling til Scleroseforeningen

HVORFOR SAMLE IND?
Jeg har meldt mig til Femina Kvindeløb i Herning 2015, hvor jeg vil løbe for sclerose-ramte og samle penge ind til forskning af den forfærdelige sygdom, som jeg selv har tæt inde på livet i og med at min far er ramt. :(

Det vil betyde rigtig meget for mig, hvis andre derude vil støtte forskningen af sclerose, så vi kan hjælpe mange mennesker her i Danmark til en bedre hverdag og ikke mindst et BEDRE LIV.
I har mulighed for at støtte projektet ved at give et bidrag til denne indsamling.

HVAD ER SCLEROSE???
Multipel sclerose (MS) er en kronisk sygdom, som angriber centralnervesystemet, dvs. synsnerverne, hjernen og rygmarven. Sygdommen viser sig i form af attakker, som er sygdomsangreb, hvor man oplever symptomer som f.eks. føleforstyrrelser, synsproblemer, lammelser eller såkaldte kognitive symptomer som hukommelses- og koncentrationsbesvær. Sygdomsforløbet varierer fra person til person. Nogle oplever kun enkelte attakker og vil derfor kunne leve et stort set almindeligt liv, mens andre kan blive stærkt invaliderede i løbet af en årrække.

DEL GERNE INDSAMLINGEN PÅ FACEBOOK OG STØT SCLEROSE-RAMTE.
HUSK: DU KAN VÆRE MED TIL AT GØRE EN KÆMPE FORSKEL!

600 kr.

• Casper Iversen Casper Iversen Donerede 300 kr.

du er lækker

• Birgit Stjernegård Birgit Stjernegård Donerede 100 kr.

• Inger Storgaard Inger Storgaard Donerede 100 kr.

• nina storgaard nina storgaard Donerede 100 kr.