Ole Clausen
Team Sevs - Sammen er vi stærkere
Første weekend i September kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 5. september i Skagen. I løbet af søndag den 6. september vil jeg og teamet ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

• Ole Clausen Ole Clausen
    Lige et STORT TAK fra mig, for jeres bidrag vedr, min indsamling til scleroseforskning,,, hvor der bliv indsamlet 34,332 kr. på vores hold (Team Sevs - Sammen er vi stærkere), og hvor der bliv doneret 2,300 kr. gennem min indsamling,, og derfor et *STORT tak til min donationer* ,, i alt bliv der indsamlet 587,316 kr. til scleroseforskning,, Så Mange Tak og kan i forsat have en god Dag/Aften,,,, ;)
  • Claus Witt Claus Witt Donerede 100 kr.

Stærkt initiativ Ole - god tur 🙌🏻

Ole Clausen Ole Clausen: Hej Claus,,, Og mange tak for dit fine bidrag og jeg vil nyde turen,,, ;)
  • Diana Aamand Diana Aamand Donerede 100 kr.

Ole Clausen Ole Clausen: Hej Diana,,, Og mange tak for dit fine bidrag,,, ;)
  • Anonym Anonym Donerede 500 kr.

Ole Clausen Ole Clausen: Hej,,, Og mange tak for dit fine bidrag,,, ;)
  • Anonym Anonym Donerede 1.000 kr.

Godt formål.

Ole Clausen Ole Clausen: Hej,,, Og mange tak for dit fine bidrag,,, ;)
  • Anita og Lars Skov Anita og Lars Skov Donerede 100 kr.

Det går til et godt forløb 🙂

Ole Clausen Ole Clausen: Hej Anita og Lars,,, vil bare lige sige mange tak,, og kan i forsat have en god weekend,, ;)
  • Ole Clausen Ole Clausen Donerede 500 kr.

;) til et god formål,,, ;)