Oliver Ottesen
TEAM 8SEN
Første weekend i September kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 5. september i Skagen. I løbet af søndag den 6. september vil jeg og teamet ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

• Bo Ilkjær Bo Ilkjær Donerede 50 kr.

• Marianne  Lillebæk Marianne Lillebæk Donerede 200 kr.

• Ole Mortensen Ole Mortensen Donerede 250 kr.

Det er et super godt stykke arbejde.

• Ulla Stokholm Ulla Stokholm Donerede 200 kr.

Fra Farmor og Besstefar til Cykelmyggen

• Anonym Anonym Donerede 50 kr.

Fordi folk tæt på mig har sclerose

• Anja  Villadsen Anja Villadsen Donerede 250 kr.

Du er en sej og målrettet ung mand, med en stor passion for en fantastisk sport.

• Bike Point Klosterheden Bike Point Klosterheden Donerede 250 kr.

Fordi Oliver er mega sej og pengene går til et godt formål.

• Helle  Damgaard Helle Damgaard Donerede 50 kr.

Go' tur Team 8sen 💪

• Lene Lillebæk Lene Lillebæk Donerede 200 kr.

• Niels Ottesen Niels Ottesen Donerede 100 kr.

• Tina  Kronborg Tina Kronborg Donerede 100 kr.

Du er så sej Oliver, støtter gerne da det jo kommer min søster til gavn😉

• Mette Soelmark Mette Soelmark Donerede 50 kr.

• Stefan Ottesen Stefan Ottesen Donerede 50 kr.

Så er vi igang