Center

Ordet Fanger – Dennis Ritter
Ordet Fanger – Dennis Ritter

'Ordet Fanger' indsamling til Scleroseforeningen

Støtter du via MobilePay (24 40 88 12), så skriv 'Rikke/Ordet Fanger' i overførslen.

Jeg cykler sammen med Dennis Ritter og et udvalgt hold til Tour de France start i Düsseldorf d. 27. juni 2017. Vi cykler for en verden uden sclerose og du kan hjælpe os ved at bidrage til min indsamling.

Cykler hele vejen
Eventen er en non-stop etape fra København til Düsseldorf på 737 km, og derfor en stor udfordring. Hver rytter bestemmer selv, hvor meget af ruten, den enkelte ønsker at cykle, men jeg vil forsøge at cykle samtlige kilometer. Det længste jeg nogensinde har cyklet i ét streg er 380 km., så dobbelt op bliver vel bare dobbelt så hårdt :)

Hvad er sclerose
Multipel sclerose (MS) - tidligere kaldet dissemineret sclerose - er en kronisk neurologisk autoimmun sygdom, hvor immunforsvaret går til angreb på nervecellerne i centralnervesystemet.

Sygdommen viser sig forskelligt afhængigt af, hvilken type af sclerose man rammes af. Nogle får sygdomsangreb i form af såkaldte attakker med symptomer som føleforstyrrelser, synsproblemer eller lammelser. Andre oplever ikke deciderede attakker, men en gradvis forværring af forskellige symptomer.

Nogle vil kun opleve lidt sygdomsaktivitet, og vil derfor kunne leve et stort set almindeligt liv. Andre kan blive stærkt invaliderede i løbet af en årrække

Hvor mange danskere har sclerose

Der er registeret ca. 15.000 med sclerose i Danmark, og blandt dem er der en betydelig overvægt af kvinder, og denne overvægt er stigende. Der er næsten to kvinder for hver mand, der får diagnosen multipel sclerose. Sclerose opdages oftest i alderen 20-40 år. Forekomsten af sclerose er igennem de seneste 30-40 år steget meget kraftigt, næsten fordoblet.

Film om Sclerose:
Bliv Sponsor

eller giv en donation.

1 kr./km

Registreret

• rbdalgaard@gmail.com Rikke Bak Dalgaard registrerede 46 km. Det totale sponsorerede beløb er nu 46 kr..

• Jesper Skovbølle Jesper Skovbølle blev sponsor med 0,50 kr. per km

God vind Rikke :-)

• Britt Kreutzmann Britt Kreutzmann blev sponsor med 0,50 kr. per km

Jeg tror, du kommer helt til Düsseldorf på to hjul - og hvis du alligevel vælger at se bussen indefra, skal jeg nok donere beløbet alligevel. Det vigtigste er sagen! Scleroseforeningen behøver pengene. God tur og pøj pøj!

• Henriette Henriksen Henriette Henriksen blev sponsor med 0,25 kr. per km

Fordi jeg tror på at du kan cykle hele vejen og fordi sklerose er en grim sygdom der suger kræfterne ud på selv de stærkeste

• Victoria Fuller-Mikkelsen Victoria Fuller-Mikkelsen blev sponsor med 0,25 kr. per km

You rock, Rikke

• Lone Jensen Lone Jensen Donerede 50 kr.

Rikke Bak Dalgaard Rikke Bak Dalgaard: Tak :)
  • Anonym Anonym Donerede 250 kr.

Rikke Bak Dalgaard Rikke Bak Dalgaard: Tak :)
  • mikael farina mikael farina Donerede 500 kr.

Har selv sklerose og cykler. Så det giver nærmest sig selv at støtte dig. tak for arbejdet og støtten til Sclerose foreningen Mikael

Rikke Bak Dalgaard Rikke Bak Dalgaard: Mange tak! :)
  • Thomas Just Thomas Just Donerede 250 kr.

Fordi du er for sej og så sidder min mor i sundhedsudvalget i Scleroseforeningen

Rikke Bak Dalgaard Rikke Bak Dalgaard: Fedt! TAK :D
  • Henriette  Henriksen Henriette Henriksen Donerede 100 kr.

En aftale er en aftale! Rigtig god cykeltur og SUPER god og vigtig sag du kører for.

Rikke Bak Dalgaard Rikke Bak Dalgaard: Tak - og i lige måde :)
  • Karina Wilhelm Karina Wilhelm Donerede 250 kr.

Rigtig god tur, håber der er Amager logo på tøjet.

Rikke Bak Dalgaard Rikke Bak Dalgaard: Tak! Tror ikke jeg kan få det på tøjet, men måske kan jeg på anden vis vise den orange farve frem ;)
  • Kristine Sejersen Kristine Sejersen Donerede 250 kr.

Rikke Bak Dalgaard Rikke Bak Dalgaard: Tak <3 <3 <3
  • Thomas  Skjellerup Thomas Skjellerup Donerede 100 kr.

Glæder mig til at følge dig på turen.

Rikke Bak Dalgaard Rikke Bak Dalgaard: Tak :)
  • Trojkaman Kvikklunsj Trojkaman Kvikklunsj Donerede 250 kr.

Rikke Bak Dalgaard Rikke Bak Dalgaard: Tak!
  • Jesper Thiesen Jesper Thiesen Donerede 250 kr.

Rikke Bak Dalgaard Rikke Bak Dalgaard: Thank you Sir :D
  • Poul Kaarup Poul Kaarup Donerede 250 kr.

Rikke Bak Dalgaard Rikke Bak Dalgaard: Tak!
  • Anonym Anonym Donerede 250 kr.

Rikke Bak Dalgaard Rikke Bak Dalgaard: Tak!
  • Britt Kreutzmann Britt Kreutzmann Donerede 250 kr.

Rikke Bak Dalgaard Rikke Bak Dalgaard: <3 <3 <3
  • Lone Billehøj Lone Billehøj Donerede 250 kr.

Du er så sej Rikke! 💪🏼🎈

Rikke Bak Dalgaard Rikke Bak Dalgaard: Tak <3
  • Rikke Bak Dalgaard Rikke Bak Dalgaard Donerede 250 kr.

• Nicki Hirsvang Nicki Hirsvang Donerede 250 kr.

Rikke Bak Dalgaard Rikke Bak Dalgaard: STÆRKT!