Per Højby's indsamling for en verden uden sclerose

MS Bike 2021
MS Bike 2021

Per Højby's indsamling for en verden uden sclerose

Sidste weekend i August kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 27. august i Skagen. I løbet af søndag den 28. august vil jeg og mit team ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Deltagelsen til løbet er gratis, til gengæld vil jeg og alle andre deltagere forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose og dermed med til at forbedre tilværelsen for de 16.500 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

Per Højby Rasmussen gav 250 kr.

• Ole Clausen Ole Clausen gav 1.000 kr.

Til et godt formål,,, ;)

• Per Rasmussen Per Rasmussen gav 250 kr.

• Lone Holm Lone Holm gav 250 kr.

For en god sag❤️