Peter's indsamling for en verden uden sclerose

MS Bike 2021
MS Bike 2021

Peter's indsamling for en verden uden sclerose

Sidste weekend i August kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 27. august i Skagen. I løbet af søndag den 28. august vil jeg og mit team ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Deltagelsen til løbet er gratis, til gengæld vil jeg og alle andre deltagere forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose og dermed med til at forbedre tilværelsen for de 16.500 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

• Jørn Christiansen Jørn Christiansen gav 100 kr.

• RagnSells Danmark RagnSells Danmark gav 1.500 kr.

• Nielsjørn  Gotthardsen Nielsjørn Gotthardsen gav 250 kr.

Fordi de går til et meget vigtigt og godt mål

• Marianne Holm Marianne Holm gav 100 kr.

God tur

Peter Holm Peter Holm: Tak Janne 😊og tak for støtten til scleroseforeningen 👍
  • Helge Scherrebeck -Hansen Helge Scherrebeck -Hansen gav 100 kr.

Peter Holm Peter Holm: Tusind tak Helge, for din støtte til scleroseforeningen
  • Karin Knudsen Karin Knudsen gav 100 kr.

Peter Holm Peter Holm: Tusind tak Karin, for støtten til scleroseforeningen
  • Eva  Thorø Eva Thorø gav 100 kr.

Peter Holm Peter Holm: Tusind tak Eva, for støtten til scleroseforeningen
  • Anders Andersen Anders Andersen gav 250 kr.

Peter Holm Peter Holm: Hej Anders og tak for støtten til scleroseforeningen
  • Ib Tønder Ib Tønder gav 250 kr.

• Joan Mortensen Joan Mortensen gav 100 kr.

Peter Holm Peter Holm: Tusind tak for støtten til scleroseforeningen, Joan
  • Sonja Rasmussen Sonja Rasmussen gav 125 kr.

God tur, Peter - hilsen mormor

• Lasse Lorenzen Lasse Lorenzen gav 750 kr.

🚴🏻‍♂️💪🏻