Rasmus's indsamling for en verden uden sclerose

MS Bike 2021
MS Bike 2021

Rasmus's indsamling for en verden uden sclerose

Sidste weekend i August kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 27. august i Skagen. I løbet af søndag den 28. august vil jeg og mit team ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Deltagelsen til løbet er gratis, til gengæld vil jeg og alle andre deltagere forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose og dermed med til at forbedre tilværelsen for de 16.500 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

• Stine Petersen Stine Petersen gav 250 kr.

Jeg lever selv med sclerose.

• Mads Rasmussen Mads Rasmussen gav 600 kr.

4 lodder til et godt formål!

• Birgit Svendsen Birgit Svendsen gav 250 kr.

• Leif Heden Leif Heden gav 150 kr.

• Thomas Jonassen Thomas Jonassen gav 250 kr.

• Thorkild  Andersen Thorkild Andersen gav 150 kr.

• Mogens Petersen Mogens Petersen gav 1.500 kr.

Støtter med glæde det gode formål. Rasmus, min søn som er type 1 diabetiker får god motion og frisk luft. Og med sclerose i familien, ja så er det jo helt oplagt.

• Mette Andersen Mette Andersen gav 150 kr.

• Mogens Petersen Mogens Petersen gav 1.000 kr.

Sådan Rasmus 👍 Det klarer du i fin stil for lillesøster Stine ❤️