Center

Ordet Fanger – Dennis Ritter

Rasmus Staghøj - Ordet Fanger

En stor sportslig udfordring
Eventet er en non-stop etape fra København til Düsseldorf på 737 km, og er derfor en stor udfordring, som kræver den rette portion forberedelse. Hver rytter bestemmer selv hvor meget af ruten, den enkelte ønsker at cykle. Dog er reglen, at der minimum skal være 2 ryttere på vejen hele tiden.

Professionelt set-up
Selve turen til Düsseldorf er et professionelt set-up med følgebiler og alt, hvad der hører til en fantastisk cykeltur fra København til verdens største cykelbegivenhed - Tour de France. ORDET FANGER er powered by Cykelnerven. Cykelnerven er Scleroseforeningens årlige tilbagevendende velgørenheds-cykelevent, som hvert år tilbyder ryttere at cykle de afgørende Tour de France-bjerge, få uger før det officielle Tour de France-felt lægger vejen forbi de præcis samme bjergtinder. Derfor er vi meget taknemmelige for, at Dennis Ritter har sagt ja til at cykle for en verden uden sclerose og bidrage til Scleroseforeningens tætte bånd til Tour de France.

Læs mere på cykelnerven.dk/ordet-fanger
Bliv Sponsor

eller giv en donation.

12,75 kr./km

Registreret

• Jens  Paaske Jens Paaske blev sponsor med 0,25 kr. per km

• rass@tv2.dk Rasmus Staghøj registrerede 51 km. Det totale sponsorerede beløb er nu 5.278,50 kr..

• Lynhammer Jr. Lynhammer Jr. blev sponsor med 1 kr. per km

• rass@tv2.dk Rasmus Staghøj registrerede 54 km. Det totale sponsorerede beløb er nu 5.278,50 kr..

• Valdemarsgade Apotek i Vordingborg Valdemarsgade Apotek i Vordingborg blev sponsor med 2 kr. per km

• rass@tv2.dk Rasmus Staghøj registrerede 68 km. Det totale sponsorerede beløb er nu 5.278,50 kr..

• Kitty Jakobsen Kitty Jakobsen blev sponsor med 0,25 kr. per km

• rass@tv2.dk Rasmus Staghøj registrerede 74 km. Det totale sponsorerede beløb er nu 2.289,50 kr..

• Kirsten Kristiansen Kirsten Kristiansen blev sponsor med 0,25 kr. per km

• Rasmus Langballe Rasmus Langballe blev sponsor med 0,25 kr. per km

• rass@tv2.dk Rasmus Staghøj registrerede 31 km. Det totale sponsorerede beløb er nu 2.289,50 kr..

• rass@tv2.dk Rasmus Staghøj registrerede 85 km. Det totale sponsorerede beløb er nu 2.289,50 kr..

• rass@tv2.dk Rasmus Staghøj registrerede 51 km. Det totale sponsorerede beløb er nu 2.289,50 kr..

• Jørgen Nielsen Jørgen Nielsen blev sponsor med 0,50 kr. per km

• Michael Kristensen Michael Kristensen blev sponsor med 1 kr. per km

• Rasmus Lisborg Rasmus Lisborg blev sponsor med 0,50 kr. per km

Så har du satme også bare at køre hele vejen derned!

• Erna Sørensen Erna Sørensen blev sponsor med 1 kr. per km

Som tak for mange dejlige interview.

• Niels Madsen Niels Madsen blev sponsor med 0,50 kr. per km

• Kirsten  Lomborg Kirsten Lomborg blev sponsor med 0,50 kr. per km

God tur, Rasmus. Vi herhjemme glæder os til at følge dig.

• Daniel Nygaard Jensen Daniel Nygaard Jensen blev sponsor med 0,50 kr. per km

Hej Rasmus. Helt fantastisk projekt I har gang i. Har desværre sclerose tæt ind på livet. Så derfor skal denne gode sag støttes. Rigtig god tur til Jer alle og så håber vi på du cykler alle 737 kilometer. :)

• Anders Tjørnelund Anders Tjørnelund blev sponsor med 2 kr. per km

Efter Århus-KBH i 2015, så må jeg sande at 380 km var mere end rigeligt for mine stænger. Jeg støtter både fordi, min mor lider af sclerose, men også fordi, jeg synes det er ambitiøst at tage imod en sådan udfordring. God tur! Glæder mig til samme TDF.

• Michael Aslak Michael Aslak blev sponsor med 0,25 kr. per km

Forventer diamanter i benene Staghøj. Som minimum en forventning om at slå Dennis Ritter :)

• Carsten Jensen Carsten Jensen blev sponsor med 0,50 kr. per km

• Kia Riedel Kia Riedel blev sponsor med 0,50 kr. per km