Rikke Nielsen
MS Middag 2021
MS Middag 2021
Derfor afholder jeg MS MIDDAG

MS MIDDAG handler om nærvær og tid til samtale, hvor alle samtidig er med til at gøre en forskel for de mere end 16.000 mennesker med sclerose og deres pårørende, som har sygdommen tæt inde på livet.
Derfor vil jeg og alle MS værter i hele november forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose og dermed være med til at forbedre tilværelsen for de mere end 16.500 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

Rikke Nielsen gav 400 kr.

• Jane Gønge  Nielsen Jane Gønge Nielsen gav 500 kr.

Kæmpe tak for en fantastisk middag. Tak for denne fine mulighed for at støtte Sclerose foreningen i deres gode arbejde.

• Jesper Prip Jesper Prip gav 750 kr.

Fedt koncept og fantastisk mad Tusind tak for mad 👍😎

• Liane  Brandt Liane Brandt gav 750 kr.

Dejlig middag hos Rikke.

• Jytte og Finn  Laursen Jytte og Finn Laursen gav 1.000 kr.

Dejlig middag

• Rikke Nielsen Rikke Nielsen gav 100 kr.

• Rikke Nielsen Rikke Nielsen gav 300 kr.