Maria Oliveira
You Go Girl 20
YOU GO GIRL 20
YOU GO GIRL er en walk som handler om at skabe opmærksomhed om sclerose og om at belyse at ca. 2/3 dele af disse er kvinder. På vores walk får vi også mulighed for at få gode dialoger i gang, imens vi får frisk luft, og fornyet energi.

Samtidig vil jeg og alle de andre deltagere på YOU GO GIRL forsøge at samle så mange penge som muligt ind til forskning i sclerose og dermed være med til at forbedre tilværelsen for de mere end 16.000 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

Ca. 650 danskere får stillet diagnosen multipel sclerose hvert år, Danmark har hermed en af de højeste forekomster af sclerose i verden. Antallet af mennesker med sclerose er fordoblet over de sidste 20 år!

Scleroseforeningen

• Scleroseforeningen Valby Scleroseforeningen Valby gav 35.000 kr.