SkinkeBen Kirsten Kristensen's fundraiser for cykelnerven Scleroseforeningen

Kirsten SkinkeBen Kristensen
Cykelnerven 2015 - København

SkinkeBen Kirsten Kristensen's fundraiser for cykelnerven Scleroseforeningen

Støt Kampen Mod Sclerose, Hjææææp mig tættere på mit mål.
Jeg fik konstateret Sclerose i 2008, sammen med mange andre unge mennesker som hvert år får denne diagnose. Flere og flere unge mennesker også børn nu får konstateret Sclerose. Tallet er desværre stærkt stigende og er nu oppe på 13500.

Jeg har prøvet flere forskellige mediciner som ikke rigtigt har hjulpet mig, men noget af det har istedet givet en hel masse ubehag. I 2013 var jeg så heldig at jeg fik lov til at være med i et stamcelle forsøg på Rigshospitalet, hvilket helt bestemt har været den aller bedste behandling for mig, og jeg håber når dette forsøg er færdig i 2016, viser rigtige gode resultater, for jeg tror og håber dette er vejen frem.

Sclerose angriber vores centralnervesystem dsv. Synsnerverne, hjernen og rygmarven.
Sygdommen viser sig i form af attakker hvor man oplever synsforstyrrelser, føleforstyrrelser og lammelser.
Sygdommen varierer forskelligt fra person til person, nogle oplever kun enkelte attakker og vil kunne leve et helt almindeligt liv, men andre kan blive stærkt invaliderende i løbet af en årrække.

Min dejlige mand Martin (Smeden) skal i år cykle med 158 rytter med cykelnerven i kampen mod sclerose. Cykelnerven/ Scleroseforeningens årligt event, hver rytter vil kæmpe sig op ad de afgørende Tour de France ruter. Turen over de franske alper er kampen mod sclerose er også lang og op ad bakke.

Det er en kamp scleroseforeningen ikke kan vinde alene, derfor håber jeg i vil støtte og hjælpe mig tætter på mit mål om helbredelse til os alle, ved at give en donation til min indsamling til scleroseforeningen. Skriv gerne en kommentar eller del min indsamling på Facebook, når du har doneret så vi kan få budskabet ud og rejse flere penge til det vigtige arbejde.Der er fradragsregler læs mere om det på betternowPå forhånd af hjertet tak.

De kærligeste hilsner fra

Kirsten Kristensen.

• Babanna Ds Ds

https://www.ammado.com/community/152887 www.betterplace.org/p26835 www.betterplace.org/p24585 http://www.guidestarindia.org/summary.aspx?ccreg=5643 http://www.aid-india.org

• Babanna Ds Ds

www.betterplace.org/p26835

• Kirsten Demant Demant Kristensen

Endnu engang tusind tusind tak for jeres donation til scleroseforskning Hvor er i bare super dejlige alle sammen

• Kirsten Demant Demant Kristensen

Tusind tusind tusind tak til alle i skønne mennesker☀️ I er alle sammen helt vild fantastiske På fire dage er der doneret 10.000 kr. Og ikke mindst Palle maler smeden og jeg elsker dig ❤️❤️❤️

• Jette Tvedebrink

Smukke dejlige kære Kirsten hvor er du sej. Jeg støtter op om projektet. Det er stærkt af din mand at tager turen

• Kirsten Demant Demant Kristensen

Tusind tak alle samme Hvor er det bare super godt af hjertet tak❤️☀️

• Jane Lading Pedersen

Krydser alt hvad krydses kan for dig , smukke og seje kvinde

• Susanne Møller

Du er sej Kirsten

• Kirsten Demant Demant Kristensen

Godmorgen kære venner Indsamlingen er nu oppe på 14.350kr Af hjertet tak ❤️ I ønskes alle en fantastisk dejlig dag ☀️☀️☀️ Indsamlingen forsætter

• Kirsten SkinkeBen Kristensen Kirsten SkinkeBen Kristensen

• Kecon A/S Kecon A/S Donerede 2.500 kr.

• Inge Mathiesen Inge Mathiesen Donerede 50 kr.

• Kirsten SkinkeBen Kristensen Kirsten SkinkeBen Kristensen Donerede 200 kr.

Jeg indsætter 200 kr fra min søde trænings - kammerat Jens i Aktiv Velvær

• Yvonne Klinge Larsen Yvonne Klinge Larsen Donerede 250 kr.

• Camilla Kjærgaard Camilla Kjærgaard Donerede 150 kr.

Jeg håber det bliver en fantastisk cykeltur! Flot arbejde med din indsamling, Kirsten!

• Kirsten kristensen Kirsten kristensen Donerede 100 kr.

Jeg indsætter 100 kr fra min søde trænings krammerat Ursula Aktiv Velvær

• Anonym Anonym Donerede 100 kr.

• Lone ogkurt rasmussen Lone ogkurt rasmussen Donerede 250 kr.

• Gitte Christensen Gitte Christensen Donerede 250 kr.

Held og lykke

• Anita og Steen Lykke Brejner Anita og Steen Lykke Brejner Donerede 100 kr.

Super godt gået, du er bare sej

• Dorte Lund Andersen Dorte Lund Andersen Donerede 150 kr.

• Coromatic A/S Coromatic A/S Donerede 4.000 kr.

Vi har før givet kr. 1000 - men det ser ud til "Skinkeben" næsten har nået sit mål - vi vil gerne strække os lidt længere - i erkendelse af hun gør det fantastisk som fundraiser. Vh. Coromatic

• Anonym Anonym Donerede 200 kr.

• SkinkeBen Kristensen SkinkeBen Kristensen Donerede 200 kr.

Jeg indsætter 200 kr på betternow kontoen, 200 kr som jeg har fået af meget sød dame Lone fra sørby, som gerne vil doner til min indsamling. Taaaak hvor er det bare dejligt