Jens Langergaard
TEAM Tyl
I weekenden cyklede MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultracykelløb på 717 km fra Skagen til København til fordel for Scleroseforskning.

Jeg var en del af Team Tyl, som følgebilschauffør for fire kvindelige og fem mandlige ryttere. Team Tyl cyklede de 717 km på 23 timer og 59 minutter og blev bedste mix-hold og nummer 7 overall.
Du kan stadig nå at donere til vores indsamling
Selv kom jeg også på cyklen på 5. etape gennem Jylland (107 km) og sidste etape fra Tølløse til Kbh (66 km). Team Tyls sponsorer og donorer har indtil videre bidraget med +40.000 kroner til forskning, så vi får en verden uden Sclerose. Vi har et mål om at nå 60.000 og dt kan du hjælpe med ved at bidrage til min del af Team Tyls indsamling. På forhånd tak.

Derfor vil jeg blive utrolig glad, hvis du vil bakke Scleroseforeningen op i kampen for en verden uden sclerose – hvert et bidrag gør en mærkbar forskel. '

Jens Langergaard👍

• Poul Kornerup Lauridsen Poul Kornerup Lauridsen Donerede 250 kr.

Jens Langergaard Jens Langergaard: 👍😊
  • Allan Bungaard Allan Bungaard Donerede 100 kr.

Bare fordi, Lidt har osse ret

Jens Langergaard Jens Langergaard: 😊👍
  • Steffen Heegaard Steffen Heegaard Donerede 500 kr.

Jens Langergaard Jens Langergaard: tak👍
  • Lilian Madsen Lilian Madsen Donerede 200 kr.

Jens Langergaard Jens Langergaard: tak
  • Anne Madsen Anne Madsen Donerede 250 kr.

• Morten Boldsen Morten Boldsen Donerede 250 kr.

Tak for indsatsen, Jens!

Jens Langergaard Jens Langergaard: og tak til dig Morten
  • Anonym Anonym Donerede 125 kr.