Stephanie Schwartzbach - YouGoGirl indsamling

You Go Girl 2021
You Go Girl 2021

Stephanie Schwartzbach - YouGoGirl indsamling

Den 1 maj går Nicolaj og jeg for en verden uden sclerose. Vi arrangerer en hyggelig gåtur med det formål at gå 16.500 skridt - et skridt for hver scleroseramt i Danmark. Du kan læse mere om vores walk-event og tilmelde dig via linket: www.offlinetravelling.com

Du kan desuden gøre en stor og mærkbar forskel, her via min indsamling, ved at donere et valgfrit beløb til den vigtige scleroseforskning.

Sclerose er ikke bare en frygtet sygdom. Det er en sygdom, der rammer skævt. I dag er 2 ud af 3 danskere med sclerose kvinder, og de bliver yngre og yngre. Derfor har Scleroseforeningen valgt at sætte ekstra fokus på kvinder og Sclerose igennem bevægelsen You Go Girl.

Her på min indsamling har du mulighed for at støtte forskning i Sclerose. Pengene går direkte til Scleroseforeningen og derved den vigtige forskning!

Hvis du selv skulle have lyst til at deltage i You Go Girl, så kan du læse mere og tilmelde dig her via linket: https://www.scleroseforeningen.dk/you-go-girl

På forhånd, af hjertet tak for din støtte.

De kærligste hilsner
Stephanie <3

Hvis du vil læse mere om forskning kan dette gøres her: https://www.scleroseforeningen.dk/viden-om/forskning-vi-stoetter

Stephanie Schwartzbach gav 250 kr.

• Gitte Halberg Gitte Halberg gav 50 kr.

Det er en god sag, håber selv et lille beløb gør gavn.

• Stephanie Schwartzbach Stephanie Schwartzbach
    Jeg havde sat mig et mål om at indsamle 3000 kr til Scleroseforeningen - og det er jeg nu i mål med ! Hvor er det fantastisk !!! TAK !!
    ..Der er stadig hele 26 dage endnu hvor du/I har mulighed for at donere .. stort som småt .. alt tæller og er med til at gøre en forskel <3
    Af hjertet tak til alle jer der allerede har doneret til en verden uden Sclerose !
  • Elias Nielsen Elias Nielsen gav 250 kr.

Stephanie Schwartzbach Stephanie Schwartzbach: Tusinde tak Elias !!
  • Klaus Elias Nielsen Klaus Elias Nielsen gav 250 kr.

Fordi min ekskone har lidt af sclerose i mange år. Mvh Klaus

Stephanie Schwartzbach Stephanie Schwartzbach: Mange tak Klaus !!
  • Kate Nielsen Kate Nielsen gav 250 kr.

Ida og Chloe gik med for mig i dag ❤️, for jeg har MS og kunne ikke selv gå med. Tak til alle på Jeres tur og for initiativet Stephanie.

Stephanie Schwartzbach Stephanie Schwartzbach: Tusinde tak Kate ! Det var et meget vellykket lille walk-event og vi fik alle gået over 16.500 skridt med tanke på jer der kæmper hver dag !
  • Conni Lyngholt  Hansen Conni Lyngholt Hansen gav 100 kr.

Stephanie Schwartzbach Stephanie Schwartzbach: Mange tak Conni - håber at du havde en god gåtur selv i lørdags :)
  • Cecilie, Frank, Tina & Thor Halberg Cecilie, Frank, Tina & Thor Halberg gav 400 kr.

For en verden uden Sclerose! ❤️

Stephanie Schwartzbach Stephanie Schwartzbach: Tusinde tak alle sammen - dejligt at se jer i lørdags !
  • Chloe O'Gorman Chloe O'Gorman gav 50 kr.

Fantastisk offline-walk i dag. Jeg plejer at samle ind til Scleroseforeningen, da min venindes mor har sclerose, men jeg nåede det ikke i år. Jeg vil kæmpe for en verden uden sclerose - det er derfor jeg donerer ❤

Stephanie Schwartzbach Stephanie Schwartzbach: Tak Chloe, og dejligt du synes om vores lille walk-event ! Vi nød det også til fulde :)
  • Ida Nielsen Ida Nielsen gav 100 kr.

Stephanie Schwartzbach Stephanie Schwartzbach: Hvor er det fint, tusinde tak Ida!
  • Connie Schwartzbach Connie Schwartzbach gav 250 kr.

Håber inderligt, at sygdommen på et tidspukt kan bekæmpes.

Stephanie Schwartzbach Stephanie Schwartzbach: Tusinde tak <3
  • Lene Rasmussen Lene Rasmussen gav 50 kr.

Stephanie Schwartzbach Stephanie Schwartzbach: Tusinde mange tak Lene!! :)
  • Sofia Hede Sofia Hede gav 50 kr.

Stephanie Schwartzbach Stephanie Schwartzbach: Tak søde du, og tak for en dejlig weekend !!
  • Søren Lumbye Søren Lumbye gav 250 kr.

Stephanie Schwartzbach Stephanie Schwartzbach: Tusinde tak Søren! Vi ser frem til en god og hyggelig walk i morgen :)
  • Anonym Anonym gav 50 kr.

Glæder mig til en god tur lørdag.

Stephanie Schwartzbach Stephanie Schwartzbach: Dejligt, tak og i lige måde !
  • Camilla Højgaard Camilla Højgaard gav 250 kr.

Jeg kender også nogle med sclerose og synes også det er en vigtig sag at støtte op om. Tak at du tager initiativ til dette!

Stephanie Schwartzbach Stephanie Schwartzbach: Tusinde tak Camilla, glæder mig til at vi ses på lørdag !
    ..Og tak for din fine donation!
  • Mathilde  Pedersen Mathilde Pedersen gav 100 kr.

Stephanie Schwartzbach Stephanie Schwartzbach: Mange tak Mathilde !
  • Lise Harboe Lise Harboe gav 100 kr.

<3

Stephanie Schwartzbach Stephanie Schwartzbach: Tak Lise <3
  • Anne Høffner Anne Høffner gav 250 kr.

Stephanie Schwartzbach Stephanie Schwartzbach: Tusinde tak Anne !
  • Annette Valentin Annette Valentin gav 500 kr.

Stephanie Schwartzbach Stephanie Schwartzbach: Hvor er det en flot donation, tusinde tak <3
  • Stephanie Schwartzbach Stephanie Schwartzbach gav 250 kr.

You Go Girl