Ann Bindzus
Team Bindzus
You Go Girl 20
YOU GO GIRL 20
YOU GO GIRL er en walk som handler om at skabe opmærksomhed om sclerose og om at belyse at ca. 2/3 dele af disse er kvinder. På vores walk får vi også mulighed for at få gode dialoger i gang, imens vi får frisk luft, og fornyet energi.

Samtidig vil jeg og alle de andre deltagere på YOU GO GIRL forsøge at samle så mange penge som muligt ind til forskning i sclerose og dermed være med til at forbedre tilværelsen for de mere end 16.000 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

Ca. 650 danskere får stillet diagnosen multipel sclerose hvert år, Danmark har hermed en af de højeste forekomster af sclerose i verden. Antallet af mennesker med sclerose er fordoblet over de sidste 20 år!

Ann Bindzus gav 250 kr.

• Autogenbrug Svendborg ApS Autogenbrug Svendborg ApS gav 6.699 kr.

• Anne Marie Bergholdt Anne Marie Bergholdt gav 250 kr.

Et fantastisk godt formål 😊

• Anonym Anonym gav 250 kr.

• Familien Frederiksen  Frederiksen Familien Frederiksen Frederiksen gav 50 kr.

❤️

• Karen Gehrt Karen Gehrt gav 250 kr.

Fordi forskning i sclerose er vigtig 💚

• Mimi Eriksen Mimi Eriksen gav 250 kr.

• Mette Esbensen Mette Esbensen gav 250 kr.

Jeg vælger at donere, da min kusine, der har sclerose, betyder meget for mig, og jeg véd, hvor meget denne forening betyder for hende.

• Anonym Anonym gav 250 kr.

• Lilian Bindzus Lilian Bindzus gav 250 kr.

• Ann Bindzus Ann Bindzus gav 250 kr.