Thomas Langdahl
MS BIKE 2019
MS BIKE 2019
Kære alle

Første weekend i maj deltager jeg i MS BIKE. Et ultra cykelløb fra København til Skagen på 743 km uden stop! En vild tur for at udfordre mig selv - men ikke mindst med muligheden for at støtte en verden uden sclerose.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 4. maj kl. 8.00 i København. I løbet af søndag den 5. maj vil jeg ankomme til målstregen i Skagen - godt brugt og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Deltagelsen til løbet er gratis, til gengæld vil jeg og alle andre deltagere forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose. Vi skal være med til at forbedre tilværelsen for de ca. 16.000 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

Sclerose er en sygdom, som rammer stadigt flere danskere. Hver dag får to danskere stillet diagnosen og antallet af danskere med sclerose er nu fordoblet på bare 20 år!

Derfor vil jeg blive utrolig glad, hvis du vil bakke Scleroseforeningen og mig op i kampen for en verden uden sclerose – hvert et bidrag gør en mærkbar forskel.

Mange hilsner
Thomas Langdahl

Følg MS BIKE på facebook https://www.facebook.com/MSCHALLENGE/
& på MS BIKEs hjemmeside http://www.mschallenge.dk

• FairCare FairCare Donerede 500 kr.

Tak fordi I støtter en god sag! God tur!

• Retio ApS Retio ApS Donerede 1.000 kr.

Retio Donation

• Anonym Anonym Donerede 100 kr.

• Anonym Anonym Donerede 200 kr.

• Sebastian Sig  Weibel Sebastian Sig Weibel Donerede 150 kr.

God cykeltur Thomas🚴‍♂️😃

• Anonym Anonym Donerede 500 kr.

• Karen Madsen Karen Madsen Donerede 500 kr.

• Hanne og Anders Langdahl Hanne og Anders Langdahl Donerede 500 kr.

• Michael  Kirkegaard Michael Kirkegaard Donerede 100 kr.

• Thomas  Langdahl Thomas Langdahl Donerede 250 kr.