Thomas Ottesen
TEAM 8SEN
Første weekend i September kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 5. september i Skagen. I løbet af søndag den 6. september vil jeg og teamet ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

• Bo Ilkjær Bo Ilkjær Donerede 50 kr.

• Marianne Lillebæk Marianne Lillebæk Donerede 200 kr.

• Ulla  Stokholm Ulla Stokholm Donerede 200 kr.

Fra Mor og Besstefar til Myggens far

• Lene Lillebæk Lene Lillebæk Donerede 200 kr.

• Trine munkholm Trine munkholm Donerede 100 kr.

Godt initiativ, vi hepper👏

• N Hyldahl N Hyldahl Donerede 100 kr.

• Flemming Nielsen Flemming Nielsen Donerede 250 kr.

• Kristian Overbeck Kristian Overbeck Donerede 250 kr.

Du er så sej Thomas det skal belønnes ,gad godt cykle med sammen med dig og teamet...dejlig i gør det 🙏

• Carsten  Toft Carsten Toft Donerede 100 kr.

Gi gas

• Mette Soelmark Mette Soelmark Donerede 50 kr.

• Stefan Ottesen Stefan Ottesen Donerede 50 kr.

Så er vi igang :)