Torben Bartholin
Weber Ultra Cycling / tst Cykling

Torben Bartholin's MS BIKE 2020 indsamling.

Første weekend i September kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 5. september i Skagen. I løbet af søndag den 6. september vil jeg og teamet ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

• Anonym Anonym Donerede 100 kr.

Torben Bartholin Torben Bartholin: Mange tak, vi sætter stor pris på alt der kommer i kassen.
  • Anonym Anonym Donerede 200 kr.

• Michael Greve Michael Greve Donerede 100 kr.

Torben Bartholin Torben Bartholin: Mange tak til Greven, gutterne havde en super tur. Mon du skal med næste år?
  • Allan Bell Jensen Allan Bell Jensen Donerede 500 kr.

Torben Bartholin Torben Bartholin: Mange tak fætter vi sætte stor pris på hjælpen, jeg har kun hørt posetivt fra gutterne om at de havde en rigtig god tur :)
  • Signe Hansen Signe Hansen Donerede 500 kr.

Torben Bartholin Torben Bartholin: Mange tak skatter :* og super fedt at I kom forbi gutterne ude på turen det gav smil og overskud. Og på sådan en tur der tæller alt, også selv om der var lidt snak om at der var en lille bil der pressede meget på for at komme forbi, lige ind til at de opdaget hvem der sad og hæppede fra bilen :) Så en stor tak fra mig og gutterne
  • Petet Kvist Petet Kvist Donerede 100 kr.

Torben Bartholin Torben Bartholin: Mange tak, du skal være meget velkommen til at komme og køre noget af turen sammen med gutterne, vi kommer forbi Rørbæk sø.
  • Jan Juul Nørmark Jan Juul Nørmark Donerede 100 kr.

Torben Bartholin Torben Bartholin: Vi takker, jeg er sikker på at vi er med til at gøre en forskel :)
  • Marianne Nielsen Marianne Nielsen Donerede 500 kr.

Torben Bartholin Torben Bartholin: Mange tak for støtten mor, håber at gutterne får en rigtig god tur på rammen 🚴🏽
  • Låsby Cykler Låsby Cykler Donerede 150 kr.

Torben Bartholin Torben Bartholin: Hvor er det fedt med opbakning fra sin fortrukne cykelbutik :) Vi takker :)
  • Morten  Olsen Morten Olsen Donerede 100 kr.

Stærkt Torben! Sikke en udfordring og en virkelig god sag.

Torben Bartholin Torben Bartholin: Hej Morten,

Mange tak :) og ja det skal nok blive en god udfordring men også en super dag på rammen :)
  • Morten Eriksen Morten Eriksen Donerede 50 kr.

Her har du 50,- kr. De bedste hilser Morten Eriksen

Torben Bartholin Torben Bartholin: Takker Morten, mon du kan hjælpe med at finde lidt sikkerhedstøj til vores natte kørsel :)
  • Kim Bæk Hansen Kim Bæk Hansen Donerede 100 kr.

Torben Bartholin Torben Bartholin: Mange tak, håber at du får mulighed for at være med til noget at vores træning :)
  • Lars Schmidt Lars Schmidt Donerede 100 kr.

Torben Bartholin Torben Bartholin: Takker Mester, og tak for super følgeskab op igennem Tyskland.
    Mon du kommer og følges med os fra broen også ind til byen? Jeg skal nok have lidt energi med til dig :)
  • Torsten Ahlbeck Torsten Ahlbeck Donerede 50 kr.

Torben Bartholin Torben Bartholin: Mange tak Torsten, Jeg syntes at det er fedt at du har smidt noget efter hele bandten :)
  • Lajla Skarby Lajla Skarby Donerede 250 kr.

Det bliver s.... godt håber du samler en masse gode penge ind

Torben Bartholin Torben Bartholin: Mange tak Lajla, Jeg håber at der kommer godt med mønter ind.
    Og det her er jo en god start :)