Karsten Falk
Team Level Up Life and Friends
Første weekend i September kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 5. september i Skagen. I løbet af søndag den 6. september vil jeg og teamet ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

• ‭kenni Sørensen ‭kenni Sørensen Donerede 100 kr.

Karsten nu træder du bare nogle watt 👍👌 Modvind og regnvejr det er da en dårlig kombination 🙈🇩🇰🇩🇰🚴‍♀️🚴‍♀️

• Bjøreng Førstehjælp og Massage Bjøreng Førstehjælp og Massage Donerede 250 kr.

For en verden uden sclerose. Giv den gas!

• Vibeke Meyhoff Vibeke Meyhoff Donerede 200 kr.

Ønsker Jer en fantastisk tur

• NK Service NK Service Donerede 125 kr.

• Maria Lantau Maria Lantau Donerede 250 kr.

• Jette Falk Jette Falk Donerede 250 kr.

I en god sags tjeneste

• Den Engelske, Fredericia Den Engelske, Fredericia Donerede 1.000 kr.

• Autoværkstedet Aps Autoværkstedet Aps Donerede 1.000 kr.

• The old irish pub A/s The old irish pub A/s Donerede 1.500 kr.

Skousen

• RTT A/S RTT A/S Donerede 1.500 kr.

• Den engelske pub You'll Never Walk Alone Den engelske pub You'll Never Walk Alone Donerede 1.500 kr.

• Kop & Kande Middelfart Kop & Kande Middelfart Donerede 1.500 kr.

• Brandt Revision Brandt Revision Donerede 1.500 kr.

• Dalborg Shackleton aps Dalborg Shackleton aps Donerede 1.500 kr.