Vi Cykler for en verden uden Sclerose

Karsten Falk
Team Level Up Life and Friends

Vi Cykler for en verden uden Sclerose

Første weekend i September kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 5. september i Skagen. I løbet af søndag den 6. september vil jeg og teamet ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

• ‭kenni Sørensen ‭kenni Sørensen gav 100 kr.

Karsten nu træder du bare nogle watt 👍👌 Modvind og regnvejr det er da en dårlig kombination 🙈🇩🇰🇩🇰🚴‍♀️🚴‍♀️

• Bjøreng Førstehjælp og Massage Bjøreng Førstehjælp og Massage gav 250 kr.

For en verden uden sclerose. Giv den gas!

• Vibeke Meyhoff Vibeke Meyhoff gav 200 kr.

Ønsker Jer en fantastisk tur

• NK Service NK Service gav 125 kr.

• Maria Lantau Maria Lantau gav 250 kr.

• Jette Falk Jette Falk gav 250 kr.

I en god sags tjeneste

• Den Engelske, Fredericia Den Engelske, Fredericia gav 1.000 kr.

• Autoværkstedet Aps Autoværkstedet Aps gav 1.000 kr.

• The old irish pub A/s The old irish pub A/s gav 1.500 kr.

Skousen

• RTT A/S RTT A/S gav 1.500 kr.

• Den engelske pub You'll Never Walk Alone Den engelske pub You'll Never Walk Alone gav 1.500 kr.

• Kop & Kande Middelfart Kop & Kande Middelfart gav 1.500 kr.

• Brandt Revision Brandt Revision gav 1.500 kr.

• Dalborg Shackleton aps Dalborg Shackleton aps gav 1.500 kr.