Level Up Life

Del av MS BIKE 2019
Første weekend i maj kører MS BIKE gennem hele Danmark.
Et ultracykelløb fra København til Skagen på 743 km uden stop! En vild tur for som bliver en kæmpe sportslig udfordring og ikke mindst for at øge kendskabet og indsamle penge til forskning i sclerose for det fælles mål om en verden uden sclerose.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 4. maj kl. 8.00 i København. I løbet af søndag den 5. maj vil jeg og resten af mit team ankomme til målstregen i Skagen - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Deltagelsen til løbet er gratis, til gengæld vil jeg og alle andre deltagere forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose. Vi skal være med til at forbedre tilværelsen for de ca. 16.000 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

Sclerose er en sygdom, som rammer stadigt flere danskere. Hver dag får to danskere stillet diagnosen. Antallet af danskere med sclerose er nu fordoblet på bare 20 år!

Derfor vil jeg blive utrolig glad, hvis du vil bakke Scleroseforeningen og mig op i kampen for en verden uden sclerose – hvert et bidrag bidrag gør en mærkbar forskel. '

Team LEVEL UP LIFE

20 870 kr.
Innsamlet

298% 7 000 kr.

innsamlinger

Donasjoner

Lagleder
Jimmy Matas
jimmy@coverworks.dk

Lagmedlemmer

Rangering Navn på innsamler Donasjoner Beløp samlet inn
1 Karsten Falk Olesen 24 16 400 kr.
2 Anders Holm 16 3 700 kr.
3 Martin søgaard 2 500 kr.
4 Jakob Olsen 1 250 kr.
5 Michael Knudsen 1 20 kr.
6 Kathrin Fuhrer 0 0 kr.
7 Per Mikkelsen 0 0 kr.

Nylig aktivitet

• Anders Holm Anders Holm Donert 200 kr.

Kilometerpenge - lover flere, hvis jeg kører næste år!

: Tag dig sammen og kør til Skagen næste år, gamle! :D
  • BIRGIT HOLM BIRGIT HOLM Donert 150 kr.

: Mange tak for dit bidrag til det gode formål! :-)
  • Jan Krarup Jan Krarup Donert 1 000 kr.

Du ved 400 km = 10,-/k. Så 200 = 5/k.

: Jan! Igen tak for et meget, meget fornemt bidrag til det gode formål! Det varmer virkelig. Hvis jeg er med igen næste år skal jeg sgu til Skagen! :-)
  • Wiingreencoffee Wiingreencoffee Donert 100 kr.

: Tak for din donation, kaffechef, kollega og triatlet i et. :-)
  • Per  Fuglsang Per Fuglsang Donert 100 kr.

: Mange tak for dit bidrag, Per. En god sag, der får bedre muligheder med hver en krone. :-)
  • Jens  Barslev Jens Barslev Donert 200 kr.

: Jens! Du ved om nogen hvad det drejer sig om. 1000 tak for dit bidrag. Næste år tager jeg den sgu til Skagen igen, hvis jeg kommer! ;-)
  • Stephan Klavsen Stephan Klavsen Donert 100 kr.

: Bror Horn! Tak for din støtte. Hver en krone til det gode formål luner. ;-)
  • Stephan  Gjødsbøl-Ravnborg Stephan Gjødsbøl-Ravnborg Donert 50 kr.

Hepper på dig imorgen! Fuld ILD!! Kh. Pernille og Stephan

: Af hjertet tak, min ven. det var en hård dag på kontoret. Tak for jeres bidrag. :-)
  • Benny Nielsen Benny Nielsen Donert 100 kr.

For Uglen

• Lis Nielsen Lis Nielsen Donert 200 kr.

: 1000 tak for dit bidrag, Lis.
  • Carsten Sumborg Carsten Sumborg Donert 100 kr.

: Tak for dit bidrag, Roomie. Ser frem til nogle gode bagerstop og noget sunshine sammen. ;-)
  • Dk 😊 Dk 😊 Donert 20 kr.

Halv Svenske

• Sanne Kjær Sanne Kjær Donert 250 kr.

: Mange tak for dit bidrag, Sanne. Det lunede, når det var koldt på cyklen. :-)
  • Steffen Ruppert Steffen Ruppert Donert 150 kr.

Såfremt vi sammen kan være med til at give et bidrag til forskningen, således at bare et menneske med Sclerose kan få en bedre medicinsk behandling, og dermed en bedre livskvalitet, så støtter jeg gerne en rigtig god sag.

• Louise Lyneborg Louise Lyneborg Donert 100 kr.

: Mange tak for dit bidrag, Louise. Hver en krone luner. :-)
  • NK Service NK Service Donert 500 kr.

• Jesper Nørding  Pedersen Jesper Nørding Pedersen Donert 150 kr.

God tur!

: Jesper! Tak for dit bidrag - det luner sgu. Men endnu mere tak for en uforglemmelig oplevelse på sidste års tur. Det står for mig som et minde for livet. :-)
    /Anders
  • Peter Hansen Peter Hansen Donert 250 kr.

• Brandt Revision Brandt Revision Donert 1 500 kr.

• Sammen❤️Holdet🚴‍♂️🚴‍♀️ Sammen❤️Holdet🚴‍♂️🚴‍♀️ Donert 250 kr.

• Karin Falk Arnesen Karin Falk Arnesen Donert 100 kr.

• Kop K kande Middelfart Kop K kande Middelfart Donert 1 000 kr.

• Skousen Esbjerg ApS // Skousen Fredericia ApS Skousen Esbjerg ApS // Skousen Fredericia ApS Donert 1 000 kr.

• TP låse TP låse Donert 250 kr.