Team Sanofi Genzyme

Del av MS BIKE 2019
Første weekend i maj kører MS BIKE gennem hele Danmark.
Et ultracykelløb fra København til Skagen på 743 km uden stop! En vild tur for som bliver en kæmpe sportslig udfordring og ikke mindst for at øge kendskabet og indsamle penge til forskning i sclerose for det fælles mål om en verden uden sclerose.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 4. maj kl. 8.00 i København. I løbet af søndag den 5. maj vil vi og teamet ankomme til målstregen i Skagen - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Deltagelsen til løbet er gratis, til gengæld vil jeg og alle andre deltagere forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose. Vi skal være med til at forbedre tilværelsen for de ca. 16.000 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

Sclerose er en sygdom, som rammer stadigt flere danskere. Hver dag får to danskere stillet diagnosen. Antallet af danskere med sclerose er nu fordoblet på bare 20 år!

Derfor vil jeg blive utrolig glad, hvis du vil bakke Scleroseforeningen og mig op i kampen for en verden uden sclerose – hvert et bidrag gør en mærkbar forskel. '

Team Sanofi Genzyme

25 000 kr.
Innsamlet

100% 25 000 kr.

innsamlinger

Donasjoner

Lagleder
Annette Bonnevie
Annette.Bonnevie@sanofi.com

Lagmedlemmer

Rangering Navn på innsamler Donasjoner Beløp samlet inn
1 Jakob Gura 1 25 000 kr.

Nylig aktivitet

• SANOFI GENZYME SANOFI GENZYME Donert 25 000 kr.