Kys cigaretterne farvel

KOM I MÅL MED DIT NYTÅRSFORSÆT OG STØT FORSKNING I SCLEROSE – DET ER REN WIN-WIN!

Er dit nytårsforsæt at stoppe med at ryge? Så brug dit nytårsforsæt til at støtte forskning i sclerose, så vi kan kysse sclerose farvel for altid!

Alt du skal gøre er at oprette din egen Kys cigaretterne farvel-indsamling her. Dine venner og din familie vil med sikkerhed gerne støtte dig i at kysse cigaretterne farvel. Jo flere penge der bliver doneret, des større vil motivationen til at holde ud være. På denne måde når du dine mål OG samler ind til den vigtige forskning i sclerose - Det er ren win-win!

Hvordan gør du? Vi har samlet fire gode råd til, hvordan du når i mål med dit nytårsforsæt:

1. Tryk på knappen ”Start indsamling" - så er du igang!

2. Spred budskabet: Du har nu oprettet din indsamling, og næste skridt er at få venner, familie og bekendte til at støtte dig i din indsamling og dit nytårsforsæt. Få spredt dit budskab ved at bruge Facebook, Instagram og emails til at fortælle folk, at du har startet din egen indsamling, og at de kan støtte dig OG samtidigt støtte forskning i sclerose. Det er ren win-win! Send dem linket til din indsamling, så de kan gå direkte ind og donere et beløb.

3. Hold liv i din indsamling: Det er vigtigt, du holder dine venner, familie og bekendte opdateret med dine resultater. Så husk at sende en email eller poste på Facebook eller Instagram i ny og næ. Du kan f.eks. gøre det en gang om ugen. Husk at sende et link med til din indsamling, så dem der ønsker, kan gå ind og donere.

4. Når du har nået dit mål den 31. januar 2018: Det er vigtigt at takke alle, der har støttet dig i din indsamling og i dit nytårsforsæt. Fortæl dem, hvor mange dage du ikke har røget, og hvordan dit nytårsforsæt er gået. Alle dine venner og familie vil gerne fejre din succes med dig – om den så er stor eller lille.
Da pengene, der er doneret, først vil blive trukket fra folks konti, når du har indtastet hvor mange dage, du ikke har røget, er det vigtigt, at du husker at indtaste antallet af dage den 31. januar 2018,

Held og lykke med at kysse cigaretterne farvel og med din indsamling!

0 kr.
Indsamlet


0
Indsamlinger

0
Donationer