Skapad av:
Bo Maimburg
Deltar i:
MS MIDDAG
Samlar in till:
MS MIDDAG
Derfor afholder jeg MS MIDDAG

MS MIDDAG handler om nærvær og tid til samtale, hvor alle samtidig er med til at gøre en forskel for de mere end 16.000 mennesker med sclerose og deres pårørende, som har sygdommen tæt inde på livet.
Derfor vil jeg og alle MS værter i hele februar forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose og dermed være med til at forbedre tilværelsen for de mere end 16.000 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

Sclerose er en sygdom, som rammer stadigt flere danskere. Hver dag får 2 nye danskere stillet diagnosen. Antallet af danskere med sclerose er nu fordoblet på bare 20 år!

Derfor vil jeg blive utrolig glad, hvis du vil bakke mig og Scleroseforeningen op i kampen for en verden uden sclerose – hvert et bidrag gør en mærkbar forskel.

På selve aftenen får I serveret en 3-retters middag med tilhørende vine. Pris pr person er min. 200,- - Det er altså op til jer at vælge, hvor meget I ønsker at donere, men altså minimum kr. 200,- pr. person. REMA 1000 sponserer maden og Bo og Heidi sponserer vin og lokaler samt et udsøgt værtsskab :-).

Med venlig hilsen
Bo og Heidi
Ge en gåva

4 600 kr.
Insamlat

460% 1 000 kr.

6
Gåvor

22
Dagar kvar

Senaste aktivitet

 • Heidi og Bo Maimburg Heidi og Bo Maimburg Donerade 1 000 kr.

 • Marie Ægidius Marie Ægidius Donerade 1 000 kr.

 • Henrik og Susanne Vaaben Henrik og Susanne Vaaben Donerade 600 kr.

  Støtter gerne til et godt initiativ og en god ven

 • Anonym användare Anonym användare Donerade 1 000 kr.

 • Morten Topholm Morten Topholm Donerade 500 kr.

  Støtter gerne dette gode initiativ

 • Conny Knudsen Conny Knudsen Donerade 500 kr.

  Selvfølgelig støtter man sine venner