Gør en god gerning - hjælp mig med at hjælpe andre

Deltar i:
Samlar in till:

Gør en god gerning - hjælp mig med at hjælpe andre

Første weekend i September kører MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultracykelløb fra Skagen til Skagen.

En kæmpe sportslig udfordring og en vild tur på mere end 700 km uden stop. Alt sammen for at øge kendskabet og indsamle penge til forskning i sclerose, med et fælles mål - verden uden sclerose.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 5. september i Skagen. I løbet af søndag den 6. september jeg og og teamet ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Derfor vil jeg blive utrolig glad, hvis du vil bakke mig og Scleroseforeningen op i kampen for en verden uden sclerose – hvert et bidrag gør en mærkbar forskel. '

Ge en gåva

6 250 kr.
Insamlat

250% 2 500 kr.

Gåvor

Dagar kvar

Senaste aktivitet

• Silja Elstrøm Silja Elstrøm Donerade 250 kr.

• Team Støttehjul Team Støttehjul Donerade 5 000 kr.

Støtte fra spinnearrangement

• Michael  Jensen Michael Jensen Donerade 500 kr.

Så kører du bare der ud af. Rigtig god tur når den tid kommer.

• Søren Aagaard Søren Aagaard Donerade 250 kr.

Ja man kan vel ikke rigtig bede andre om at donere hvis man ikke selv gør 😄

• Claus D.  Nielsen Claus D. Nielsen Donerade 250 kr.

Stram kæde og Giv den så max. gas, min ven👊👊👊