Skapad av:
Samlar in till:
MS BIKE CHALLENGE 2018
HJÆÆÆLP!
Jeg er liiiiidt presset af 2 årsager. Første årsag er, fordi jeg har sagt ja til at deltage i Scleroseforeningens cykelløb, MS Bike Challange på hele 722 km, og jeg er lang fra i form endnu. Men jeg har lovet Team Verisure at være klar lørdag den 5 maj ;o)

Anden årsag er, fordi Cykelløbet er gratis, og jeg skal indsamle støtte ind til Scleroseforeningen. Der er akut brug for hjælp, lige nu er der indsamlet kr. 500.- (som jeg selv har bidraget med ;o)). Målet er minimum kr. 2000.- til glæde for de mere end 15.000 ramte scleroseramte dansker.

Så, bliv i godt humør ved at hjælpe Scleroseforeningen med et økonomisk bidrag.
Du kan som privatperson trække det fra i skat, og som firma får du en kvittering til regnskabet.
Jeg og Scleroseforeningen glæder os til dit bidrag, en flad halvtredser eller hvad du ønsker at bidrage med.

De bedste hilsner
Peter

”Sclerose er en sygdom, som vi i 2018 stadig kæmper mod og som scleroseforeningen ikke kan vinde alene. Din støtte er derfor et vigtigt skridt mod målet - at køre Sclerose i sænk!
Indtil forskerne har fundet kuren mod sclerose, kan du med din støtte til MS BIKE CHALLENGE, forbedre tilværelsen for de ca. 15.000 scleroseramte og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag…
Derfor sætter vi os i sadlen og cykler for ´en verden uden Sclerose´ første weekend i maj 2018. Håber at du vil være med til bakke op om projektet.”

Ge en gåva

3 351 kr.
Insamlat

168% 2 000 kr.

Gåvor

Dagar kvar

Senaste aktivitet

• Niels Chemnitz Niels Chemnitz Donerade 250 kr.

Peter Høgh Peter Høgh: Hej Niels.
    Tusind tak for din donation. Det giver mig øget motivation at du og alle de andre støtter op om dette projekt, der særligt hjælper alle der lider af sclerose.

Jeg giver en opdatering efter løbet.

De bedste hilsner

Peter
  • Kirsten M Høgh Kirsten M Høgh Donerade 100 kr.

Peter Høgh Peter Høgh: Hej Kirsten.
    Tusind tak for dit bidrag. Det hjælper Scleroseforeningen og motiverer mig til at øge træningen til cykelløbet. Dejligt at du også er med til at gøre en vigtig forskel.
    Kh Peter

• Finn Wichmann Lund Finn Wichmann Lund Donerade 500 kr.

Jeg støtter gerne Scleroseforeningen, da min mor har haft sclerose i 40 år - ogikke en gammel træt cykel-rytter 😉

Peter Høgh Peter Høgh: Tusind tak Finn. Du gør en vigtigt forskel for Scleroseforeningen. Jeg vil også gøre mit bedste og tænke på alle der støtter dette gode tiltag👍
  • Lars Kirstein Andersen Lars Kirstein Andersen Donerade 250 kr.

Peter Høgh Peter Høgh: Tusind tak Lars. Fedt at du også støtter op. Vigtigt for Scleroseforeningen og ekstra pres på mig til at smide de sidste kilo og øge konditallet 😃👍💪
  • Peter Høgh Peter Høgh
    Tusind tak til jer alle. På en dag nåede vi 113% af målet, og er nu oppe på kr. 2251.- Jeg bliver rørt over jeres støtte og jeres vilje til at hjælpe Scleroseforeningen. Det er også et godt koncept, Sclerosepatienterne får hjælp, jeg og de andre cykelrytter får motion og kommer i bedre form, og I er med til at få det hele til at ske.
    God weekend til jer alle.
    Knus Peter
  • Anja Lorentzen Anja Lorentzen Donerade 250 kr.

Synes det er sejt at du cykler til fordel for Scleroseramte. Min far lider desværre selv af denne forfærdelige sygdom. Jeg hepper på dig 👏🏼

Peter Høgh Peter Høgh: Tusind tak for støtten Anja.
    Ja det er en forfærdelig sygdom. Dejligt at der er så mange der støtter op.

• Emil  Hejlskov Emil Hejlskov Donerade 50 kr.

Peter Høgh Peter Høgh: Tak Emil. Det er jo altid det sidste korn på vægten der giver det positive udslag
  • Anni Bæk Anni Bæk Donerade 250 kr.

Peter Høgh Peter Høgh: Tusind tak Anni😃👍
    du gør en dejlig og vigtig forskel for mig og Scleroseforeningen😃
  • Vibeke Høgh Mogensen Vibeke Høgh Mogensen Donerade 100 kr.

Peter Høgh Peter Høgh: Tak søde søster. Du er et meget omsorgsfuldt menneske og Scleroseforeningen og jeg sætter stor pris på dit bidrag😘
  • Torben Spangsborg Torben Spangsborg Donerade 200 kr.

Jeg donerer gerne til et godt formål og så ssyntes jeg at det er stærkt af Peter Høgh at cykle så langt for scleroseforeningens skyld

Peter Høgh Peter Høgh: Tak Torben. Det betyder meget for Scleroseforeningen og min indsamling. Du er sgu en god svoger😃
  • Henrik Olsen Henrik Olsen Donerade 50 kr.

Peter Høgh Peter Høgh: Tak Henrik. Skønt at høre fra en god skolekammerat og en ihærdig cykelrytter!
  • People Managent Consulting People Managent Consulting Donerade 501 kr.

Kan desværre ikke støtte alt. Mange "lignende" sygdomme har brug for penge. Her er et lille tilskud. God cykeltur Peter.

Peter Høgh Peter Høgh: Tusind tak Henrik.
    Lille tilskud ? Det er det største indtil videre! Alle tilskud er vigtige, store som små!
    Tak fordi du altid støtter op omkring mine aktiviteter, erhverv med www.pmconline.dk og privat med god sparring.
  • Rene Bramsen Rene Bramsen Donerade 150 kr.

Peter Høgh Peter Høgh: Tak Rene, og tak for altid god cykelsparring
  • Peter Høgh Peter Høgh
    Tak Christian.
    Hils familien mange gange.
    Kh Peter og Scleroseforeningen.

• Christian Christopher Nyholm Christian Christopher Nyholm Donerade 100 kr.

Fordi jeg så at den dygtige cykelrytter Peter Høgh deltager i MS Bike Challenge 2018

• William winther  Sørensen William winther Sørensen Donerade 100 kr.

Peter Høgh Peter Høgh: Tak William for hurtigt og dejligt bidrag. Du blev den første og du er altid med til at gøre en forskel.
  • Peter Høgh Peter Høgh Donerade 500 kr.

Super godt initiativ!