Jan Dalhoff Laursen's MS BIKE 2020 indsamling.

Ge en gåva
Skapad av:
Jan Dalhoff Laursen
Medlem av lag:
Mette’s Team Støttehjul
Deltar i:
Samlar in till:

Jan Dalhoff Laursen's MS BIKE 2020 indsamling.

Første weekend i September kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 5. september i Skagen. I løbet af søndag den 6. september vil jeg og teamet ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Ge en gåva

8 800 kr.
Insamlat

88% 10 000 kr.

Gåvor

Dagar kvar

Senaste aktivitet

• Team Støttehjul Team Støttehjul Donerade 5 000 kr.

Overskud af SpinneEvent 4.1.20

• Anonym användare Anonym användare Donerade 150 kr.

• Maria Koch Maria Koch Donerade 150 kr.

Som en del af dit hold d. 4 støtter jeg også 💪👍

• Charlotte  Jepsen Knigge Charlotte Jepsen Knigge Donerade 250 kr.

• Jørgen Just Jørgen Just Donerade 250 kr.

• Jesper Larsen Jesper Larsen Donerade 250 kr.

• Jens Vodstrup Jens Vodstrup Donerade 250 kr.

• Aina Korshøj Aina Korshøj Donerade 500 kr.

• Jytte Dalhoff Laursen Jytte Dalhoff Laursen Donerade 500 kr.

Mor og far vil også gerne hjælpe dig med din og de andres store indsats

• Birgitte Jeppesen Birgitte Jeppesen Donerade 250 kr.

Godt formål😊 god tur - i er seje💪

• Jan Dalhoff Laursens Jan Dalhoff Laursens Donerade 1 000 kr.

Skal selvfølgelig selv være en af de første til at støtte op om dette gode formål. 😊

• Allan  Lichtenstein Allan Lichtenstein Donerade 250 kr.