Skapad av:
Samlar in till:
MS BIKE 2019
Kære alle

Første weekend i maj deltager jeg i MS BIKE. Et ultra cykelløb fra København til Skagen på 743 km uden stop! En vild tur for at udfordre mig selv - men ikke mindst med muligheden for at støtte en verden uden sclerose.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 4. maj kl. 8.00 i København. I løbet af søndag den 5. maj vil jeg ankomme til målstregen i Skagen - godt brugt og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Deltagelsen til løbet er gratis, til gengæld vil jeg og alle andre deltagere forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose. Vi skal være med til at forbedre tilværelsen for de ca. 16.000 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

Sclerose er en sygdom, som rammer stadigt flere danskere. Hver dag får to danskere stillet diagnosen og antallet af danskere med sclerose er nu fordoblet på bare 20 år!

Derfor vil jeg blive utrolig glad, hvis du vil bakke Scleroseforeningen og mig op i kampen for en verden uden sclerose – hvert et bidrag gør en mærkbar forskel.

Mange hilsner
Jesper Nicolajsen

Følg MS BIKE på facebook https://www.facebook.com/MSCHALLENGE/
& på MS BIKEs hjemmeside http://www.mschallenge.dk

Ge en gåva

4 300 kr.
Insamlat

172% 2 500 kr.

Gåvor

Dagar kvar

Senaste aktivitet

• Julie Nicolajsen Julie Nicolajsen Donerade 250 kr.

God tur 🚲💨👏🏻

• Anonym användare Anonym användare Donerade 150 kr.

• Bent Nicolajsen Bent Nicolajsen Donerade 1 000 kr.

Godt initiativ og god tur til jer allesammen !

• Per Grydgaard Per Grydgaard Donerade 500 kr.

• Anonym användare Anonym användare Donerade 150 kr.

• Kenneth Bisgaard Kenneth Bisgaard Donerade 500 kr.

• Ole Danielsen Ole Danielsen Donerade 500 kr.

Et godt formål til en forfærdelig sygdom

• Roall Bendix Roall Bendix Donerade 250 kr.

Godt initiativ Nico

• Bjarke Cloos Bjarke Cloos Donerade 500 kr.

• Anonym användare Anonym användare Donerade 500 kr.