Skapad av:
Mette’s Team Støttehjul
Deltar i:
Samlar in till:
Første weekend i September kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 5. september i Skagen. I løbet af søndag den 6. september vil jeg og teamet ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Ge en gåva

3 800 kr.
Insamlat

152% 2 500 kr.

Gåvor

Dagar kvar

Senaste aktivitet

• Thomas Bræmer Thomas Bræmer Donerade 300 kr.

• Carsten Sørensen Carsten Sørensen Donerade 500 kr.

Jesper Prip Jesper Prip: Tak Carsten :)
  • Thomas Bræmer Thomas Bræmer Donerade 1 400 kr.

Ekstra indsamling ved weekendens spinningarrangement fra holdet "NTI & Venner"

• Niels Stoffer Niels Stoffer Donerade 100 kr.

Godt tur drenge

Jesper Prip Jesper Prip: Tak Niels :)
  • LC Autoservice A/S LC Autoservice A/S Donerade 500 kr.

Med håbet om en fantastisk tur og tak for sidst🙌

Jesper Prip Jesper Prip: Tak Anders, og selv tak :)
  • Louise  Kjeldmann Louise Kjeldmann Donerade 250 kr.

Jesper Prip Jesper Prip: Mange tak Louise :)
    Hils familien
  • Birgitte Jeppesen Birgitte Jeppesen Donerade 250 kr.

Godt formål😊-god tur i er seje💪

Jesper Prip Jesper Prip: Tak Birgitte :)
  • Anonym användare Anonym användare Donerade 500 kr.

Rigtig god vind til dig og holdet :)

Jesper Prip Jesper Prip: Tak for støtten, hilser holdet :)