Skapad av:
TEAM Themsen & Simsby
Deltar i:
Samlar in till:

Kenneth SImsby's MS BIKE 2020 indsamling.

Første weekend i September kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 5. september i Skagen. I løbet af søndag den 6. september vil jeg og teamet ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Ge en gåva

1 150 kr.
Insamlat

46% 2 500 kr.

Gåvor

Dagar kvar

Senaste aktivitet

• Themsen & Simsby SocialRide Themsen & Simsby SocialRide Donerade 900 kr.

tak for donation til Søren K L, Lonnie B M, Jacob H, René B, Tom I og Michael A... Vi ses til social ride :-) Mvh Themsen & Simsby

• Flemming  Nielsen Flemming Nielsen Donerade 150 kr.

Støtter kammerat som arbejder for en god sags skyld! Min bror er vognmand og fik konstateret sclerose slut 2018, hvor tvivlen er om han kan fortsætte - lever i håbet om, at forskningen giver muligheder for, at bremse denne kedelige sygdom.

• Den "knogle skøre" rytter Michael Franck Den "knogle skøre" rytter Michael Franck Donerade 100 kr.

MS og osteoporose Nedsat knogletæthed er betydelig mere udbredt blandt MS-patienter end i normalbefolkningen. Over halvdelen af alle MS-patienter har osteopeni, mens det kun er tilfældet for godt en tredjedel af kontrolgruppen.