Skapad av:
Kenneth S
Medlem av lag:
TEAM Themsen & Simsby
Deltar i:
MS BIKE 2020
Samlar in till:
MS BIKE 2020

Kenneth SImsby's MS BIKE 2020 indsamling.

Første weekend i September kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

En kæmpe sportslig udfordring, som helt sikkert bliver en vild tur på mere end 700 km uden stop. Alt sammen for at øge kendskabet og indsamle penge til forskning i sclerose, med et fælles mål - en verden uden sclerose.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 5. september i Skagen. I løbet af søndag den 6. september vil jeg og teamet ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Deltagelsen til løbet er gratis, til gengæld vil jeg og alle andre deltagere forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose og dermed med til at forbedre tilværelsen for de 16.000 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

Sclerose er en sygdom, som rammer stadigt flere danskere. Hver dag får 2 nye danskere stillet diagnosen. Antallet af danskere med sclerose er nu fordoblet på bare 20 år!

Derfor vil jeg blive utrolig glad, hvis du vil bakke mig og Scleroseforeningen op i kampen for en verden uden sclerose – hvert et bidrag gør en mærkbar forskel.

Med venlig hilsen

Ge en gåva

1 150 kr.
Insamlat

46% 2 500 kr.

3
Gåvor

102
Dagar kvar

Senaste aktivitet

  • Themsen & Simsby SocialRide Themsen & Simsby SocialRide Donerade 900 kr.

    tak for donation til Søren K L, Lonnie B M, Jacob H, René B, Tom I og Michael A... Vi ses til social ride :-) Mvh Themsen & Simsby

  • Flemming  Nielsen Flemming Nielsen Donerade 150 kr.

    Støtter kammerat som arbejder for en god sags skyld! Min bror er vognmand og fik konstateret sclerose slut 2018, hvor tvivlen er om han kan fortsætte - lever i håbet om, at forskningen giver muligheder for, at bremse denne kedelige sygdom.

  • Den "knogle skøre" rytter Michael Franck Den "knogle skøre" rytter Michael Franck Donerade 100 kr.

    MS og osteoporose Nedsat knogletæthed er betydelig mere udbredt blandt MS-patienter end i normalbefolkningen. Over halvdelen af alle MS-patienter har osteopeni, mens det kun er tilfældet for godt en tredjedel af kontrolgruppen.