Skapad av:
Weber Ultra Cycling / tst Cykling
Deltar i:
Samlar in till:

Michael Jensen's MS BIKE 2020 indsamling.

Første weekend i September kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 5. september i Skagen. I løbet af søndag den 6. september vil jeg og teamet ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Ge en gåva

3 300 kr.
Insamlat

132% 2 500 kr.

Gåvor

Dagar kvar

Senaste aktivitet

• Pia og Brian Rasmussen Pia og Brian Rasmussen Donerade 250 kr.

Vi er klar nord for fjorden med god stemning, plaster og rugbrødsmadder 🥳💪🏻

• Helle Dalsgaard Helle Dalsgaard Donerade 250 kr.

• Lene Høgh Lene Høgh Donerade 250 kr.

Du er tosset.... sej og skøn! Jeg hepper stolt på dig og en verden uden Sclerose!

Michael Jensen Michael Jensen: Tak! Både for bidraget og ikke mindst din opbakning!
  • Margrethe  Bro Rædkjær Margrethe Bro Rædkjær Donerade 250 kr.

Husk at Jod er noget, du kommer i såret, når det gør ondt. Giiii gas!!!!!

Michael Jensen Michael Jensen: Haha 😀 tak for tippet og støtten!! Du er i den grad min motivation til at tage udfordringen på cykel op!!
    P.S. hvad gør man med en Indekat!? 🐱

• Tandlæge Troels Barkholt Tandlæge Troels Barkholt Donerade 500 kr.

Ride like the Wind!!

Michael Jensen Michael Jensen: Tak for bidraget. Og husk, Trolle! Du er velkommen til at køre med på noget af ruten 🚴‍♂️😀 Vi starter jo i Skagen
  • Marie  Vilstrup Sørensen Marie Vilstrup Sørensen Donerade 250 kr.

Kæmpe meget respekt for det i gør alle sammen.

Michael Jensen Michael Jensen: Tak! Vi cykler jo i forvejen, men med dette projekt bliver man motiveret til at cykle/yde lidt ekstra.
  • Line Rodkjær Line Rodkjær Donerade 250 kr.

Rigtig god tur Michael En fornøjelse at støtte dig og Scleroseforeningen 👏🏻

Michael Jensen Michael Jensen: Tak 😀 Jeg sætter pris på din støtte og bidraget 🙏 jeg glæder mig til at bidrage med cykelturen 🚴‍♂️
  • Aalborg massøren Aalborg massøren Donerade 250 kr.

Fordi jeg kan👌

Michael Jensen Michael Jensen: Tak!! Og du kan meget mere end det!! 😀
  • Torsten Ahlbeck Torsten Ahlbeck Donerade 50 kr.

Michael Jensen Michael Jensen: Tak for bidraget!
  • Helle  Jacobsen Helle Jacobsen Donerade 250 kr.

For at hjælpe på vejne af min søster. ❤️

Michael Jensen Michael Jensen: Så håber jeg at hele indsamlingen kan gøre gavn og en forskel for din søster og andre, der er ramt af den frygtelige sygdo
  • Helle Jensen Helle Jensen Donerade 500 kr.

Rigtig god tur med alle gutterne. Knus mor og far

Michael Jensen Michael Jensen: Tak skal I have. I var en kæmpe hjælp under dette års MS Bike, tak for det!
  • Stinne Wolf Stinne Wolf Donerade 250 kr.

Michael Jensen Michael Jensen: Tak for donationen, kære moster 😀🙏
    Forhåbentlig den første af mange